Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:02
konto usunięte 2010-09-04, 13:40
Up Cieszę się Twoim szczęściem...
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-04, 15:47 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-04, 15:50
bartekjakistam
fuck u 2!
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-04, 16:39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-04, 17:29
Zgłoś
Porost 2010-09-04, 18:36
na Yt wpiszcie sobie to : introducing "Legz" the inspirational stunt rider

Tacy jak on są dla mnie wzorem . Ponieważ pasja i zamiłowanie przezwycięży wszystkie przeciwności losu ...
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-04, 19:03
Zgłoś
DMN 2010-09-04, 20:08
bartMFK napisał/a:

akurat środowisko stunterskie znam na tyle

joooł joooł jooł mogę być twoim kolegą, wkręcisz mnie?

Napisz jakiś referacik, przeczytaj kolegom z klasy na godzinie wychowawczej, pokaż im jak sie jeździ skuterem bez trzymanki, na pewno im zaimponujesz a tutaj już sobie odpuść.
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-04, 20:42 1
DMN napisał/a:

joooł joooł jooł mogę być twoim kolegą, wkręcisz mnie?

Napisz jakiś referacik, przeczytaj kolegom z klasy na godzinie wychowawczej, pokaż im jak sie jeździ skuterem bez trzymanki, na pewno im zaimponujesz a tutaj już sobie odpuść.

jak mógłbyś zauważyć w innych tematach się za bardzo nei udzielam, bo wychodzę z założenia, że nie pieprze o tym o czym nie mam pojęcia. akurat tutaj znam sytuację, więc się wypowiadam. to jest tak proste jak to, że moim kolegą na pewno nie zaostaniesz, za bardzo śledziem zalatujesz

szkołę już dawno skończyłem, skutera w życiu nie miałem. nikomu nie chce imponowac, tylko jak widzę, że ktoś się wypowiada na temat o którym nie ma pojęcia, to dorzucę swoje trzy grosze.

jaki to off-topic? jak film o stunterze to i rozmowa na ich temat

ja wiem, ze ty byś chciał żebym był pryszczatym okularnikiem, co motocykl na jednym kole tylko w internecie widział. jednak niestety, peszek
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-05, 11:00
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-05, 15:52
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-05, 16:13
@bartMFK muszę przyznać, że teraz zwątpiłem w swoją rację Jeżeli chodzi o odwiedziny to w niedługim czasie mam zamiar nawiedzić stolicę, jeżeli nie zapomnę dam znać na PW.
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-05, 18:28
ja od października jestem w wwa, więc zapraszam
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-05, 18:31
Słodko panowie, reszte załatwcie sobie już na PW.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem