Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
thexaw 2011-11-23, 20:47 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
balcerro 2011-11-23, 21:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-23, 21:22
Spokojnie, spokojnie ! Zrobi nowego
Zgłoś
efem 2011-11-23, 21:22
Ja na mojego hp530.wylewałem kawę z mlekiem, nie raz, nie dwa, twarda bestia, działa do dzisiaj, choć powycierały się klawisze )
Zgłoś
Lechu1234 2011-11-23, 21:25
Myśli, że jak czysty to ładny
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-23, 21:48
format dysku c, ciekawe czy zaznczyła zeby partycji jej nie wyczyscilo
Zgłoś
.Adrian. 2011-11-24, 0:37 1
Serwis gwarancyjny HP ?
Zgłoś
czuczu2001 2011-11-24, 9:08
dla ścisłości to HP 510. właśnie z takiego pisze hehe
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-24, 17:26
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-24, 17:53
czuczu2001 napisał/a:

dla ścisłości to HP 510. właśnie z takiego pisze hehe

To cwaniaku udowodnij że to 510 a nie 530?
różnią się specyfikacją a tego chyba nie wiesz, co?
Zgłoś
bolerro 2011-11-24, 19:42
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-28, 5:24
jaras0303 napisał/a:

kiedyś jakiś biskup powiedział że zamiast dać im rybę powinni im dawać wędki a jakaś babcia z auli powiedziała
po co murzyńcom na piochu wędki potrzebne

Problem właśnie w tym, że nie powinno się dawać ani ryb, ani wędek - powinno się tylko ich nauczyć obsługi wędki i ewentualnie co łowić i gdzie łowić, choć na to już reguł nie ma i trzeba rzecz analizować na bieżąco już samemu. Na wędkę niech zarobią sami. Będą wtedy znać cenę narzędzi i będą te narzędzia szanować.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem