Ciekawie pomyślane ,wykonanie klasa i nie ma co nawet komentować ,ale dźwięk ... Ładny efekt tylko czy do tego auta pasuje ?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
Czytajac te wasze komentarze to mozna sie uśmiać nieźle e211 hehehe albo s klasa nono fajne macie pomysly a popatrzcie sobie na zegary w pewnym momeci widac obrotomierz czy tak wyglada on w starszych modelach mercedesa raczej nie
mat199222, no no super. Widać, że sie znasz. Zostawiam 10 i zapraszam do mnie.
blackbird969 napisał/a:
jest masa lepiej brzmiących aut od tego jak np. Aventador, Zonda, Huayara, M5 V12, GT-R
Przecież Zonda i Huayara maja silniki od Mercedesa O.o, a M5 nigdy nie mialo silnika V12
omenomen, Sam jesteś baran. Taki znaffca z Ciebie a pokazuje zwyky kolektor 4-1 i nazywasz baran. No chyb, że moze mowisz o tym w mercedesie? No przykro mi ale tamto tez nie jest baran. A Baran nazywa sie tak a nie inaczej ze wzgledu tego, ze jest pozawijany a zrobione jest to temu zeby odległość rurki od kazdego cylindra była jednakowa.
mat199222 napisał/a:
Czytajac te wasze komentarze to mozna sie uśmiać nieźle e211 hehehe albo s klasa nono fajne macie pomysly a popatrzcie sobie na zegary w pewnym momeci widac obrotomierz czy tak wyglada on w starszych modelach mercedesa raczej nie
![]()
To jest w220 i obrotomierze w starszych mercach tak właśnie wyglądały.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie