Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
wydziarane lasnecje
haqer • 2012-09-23, 23:53
Warto obejrzeć do końca . Produkcja własna, sesji do kalendarza z wydziaranymi laskami . Cieszy oko :d

na 100% nie było i c🤬j
Zgłoś
haqer 2012-09-24, 23:06 1
Nic sobą nie reprezentujesz, więc szkoda mi czasu na rozmowę z Tobą. A żebyś się nie nudził jak będę Cię olewał, to znalazłem Ci pracę:
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-24, 23:37
ale dowcip ci si udał. wody!!!!!
Zgłoś
skandal89 2012-09-25, 0:23
k🤬a ludzie, ale się spinacie o te dziary, jak ktoś chce to robi, jak nie to nie, mnie sie podobają, ale to nie znaczy, że wszyscy tak mają, troche powagi kuwra mać.

podpis użytkownika

VT700 85'
Zgłoś
RAMZESEK 2012-09-25, 0:36
Panowie jaki tytuł podkladu z tego filmiku??

znalazlem, dla potomnych

Zedd Feat. Matthew Koma - Spectrum (Last Hit Remix)
Zgłoś
quarenas 2012-09-25, 0:53 1

tyle ode mnie, nie wrzucam tych z cycuchami na wierzchu bo pewnie nie przejdą
a co do wykonania samego filmiku to raczej przeciętnie
a i haters gona hate
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-25, 1:16
quarenas,

no i co z tego? bez dziar wyglądały by też zajebiście bo są po prostu ładne, a te bazgroły tylko szpecą
Zgłoś
Parker 2012-09-25, 16:54
Jap🤬le Ludzie do czego dochodzi ze zczynam znajomych widziec w filmikach na sadolu. Pare sekund filmiku i jak micha sie usmiecha

podpis użytkownika

Wszystkiego Dobrego Panie Kolego
Zgłoś
Dzimboludek 2012-09-25, 21:09
pesanserinusminor napisał/a:

nie mierz wszystkich swoją miarą

och, ach, ę, bo dziary są dla prawdziwych twardzieli. Zapewniam cię, dzieciaku, że są w życiu dużo boleśniejsze rzeczy niż tatuowanie

tak jak rap to muzyka...tatuaż jest przydatny tylko do znakowania zwierząt, mój pies ma na uchu, ludzkie ciało jest sztuką samo w sobie, a bazgranie po nim jest jak malowanie szlaczków na freskach w kaplicy sykstyńskiej. Jak ktoś ma jakieś kompleksy to polecam sport, po roku treningów widać od razu piękno jakie skrywało sadło . Nikt jakoś nie widzi potrzeby bazgrania po Dawidzie Michała Anioła.

no o o gustach to nie, w sumie o bezguściu i znakowaniu bydła też się nie powinno

też poszukałem kilku wydziaranych brzydali, temu jakoś dziary nie pomogły

Obrazek

i powiem, że trzeba być niezłym z🤬bem żeby podpierać się fotoszopowanymi obrazkami lasek, które wyglądałyby dużo lepiej bez tatuaży, z resztą mógłbym tu nawrzucać fotek fajnych lasek bez dziar, ale po co ścigać się z debilem

Wszelkie modyfikacje ciała są objawem poj🤬ia, kompleksów i zaburzeń.

Taki twardy jesteś cwaniaku? Pokaz swoje dziary? Zapewniam cie ze po trzech godzinach dziarania w okolicy splotu trzewnego, lub w okolicy pach zesrałbyś się z bólu, a twoje ciało rzucało by się w konwulsjach nad którymi co najwyżej możesz sobie pomarzyć żeby panować. No chyba że jesteś jednym z j🤬ych spaślaków wszystko wiedzących w necie, wtedy twoja tkanka tłuszczowa skutecznie zredukowałaby ból.

Wp🤬l jeszcze więcej odstępów między akapitami, będziesz bardziej widoczny frajerze.

podpis użytkownika

Domyślcie się gdzie mam wasze ostrzeżenia
Zgłoś