Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
tbone121 2014-04-21, 11:49
Krzyz, Lepiej siedzieć na dupie przed komputerem i wypisywać jakieś c🤬jowe komentarze
Zgłoś
judasz1234 2014-04-21, 11:54 1
zawsze przy oglądaniu takich filmów zastanawiam sie ile razy trzeba było się wyj🤬 i połamać, żeby nauczyć się tego typu akrobacji..
Zgłoś
kamiljot 2014-04-21, 12:17 1
Lanserskie gówno.
Zgłoś
j................o 2014-04-21, 13:30
@judasz1234 '
Dużo razy. Może niekoniecznie połamać, ale poobijać się można solidnie, i to nie dotyczy tylko tych zaczynających. Doświadczeni stunterzy na treningach zaliczają dziesiątki wyjebek, a to że na pokazach robią przejazdy bez wpadek, to tylko dlatego, ze tych wpadek zaliczyli wiele na treningu.
Zgłoś
bastardone 2014-04-21, 17:25
Motor mu k🤬a kupić!
Zgłoś
K................z 2014-04-21, 19:53
tbone121 napisał/a:

Krzyz, Lepiej siedzieć na dupie przed komputerem i wypisywać jakieś c🤬jowe komentarze

Jest tyle kurewsko innych ciekawych rzeczy, które można robić i są po prostu LEPSZE i LEPIEJ WYGLADAJĄ, i NIE SĄ TAK C🤬JOWE JAK STUNT.

Stunt jest najzwyczajniej w świecie c🤬jowy (nie zaprzeczam, że trzeba ciężko trenować, no ale jest c🤬jowy). Zamiast zajmować się stuntem, który jest c🤬jową jazdą na kółku mogli by się wziąć za mountian-bike, bmx, czy flatland.

A co do mnie to sam mam ogrom zajawek. Wędkuje, jeżdżę na desce, rysuje, czasem latam z farbami, dużo czytam. Oprócz tego pracuje popołudniami i 12 w weekendy, więc nie trafiłeś z tym "siedzeniem na dupie"
Zgłoś
qwerq221 2014-04-21, 20:52
K🤬a go mać gość wymiata! ja jak wsiadłem na BMX-a to pierwsze co zrobiłem to wyj🤬em się na plecy potem trochę próbowałem coś tam poćwiarzyć, ale ni c🤬j mi nie wychodziło wiem, że trzeba sporo czasu spędzić żeby dobrze rower opanować mi jednak taka cierpliwość nie jest dana i nie mógłbym co dzień zajmować się tylko rowerem lubię takie sporty, ale wiem, że żeby być dobrym trzeba się bardzo poświęcić temu co się robi i dlatego nawet już nie próbuję
Zgłoś