Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2014-06-26, 22:11
@up

K🤬a jak oni się mogli nazwać T-raperzy, chyba nie słyszeli, jak brzmi rap. Z resztą jak to 94-95 to się mogli nie znać, no ale nazwa do czegos zobowiązywała. Mogli cos zarapować chociaż.
Zgłoś
Ru-D 2014-06-26, 22:16
I tylko biale klawisze!
Zgłoś
dr_dex 2014-06-26, 22:24 13
Oldschool1995 napisał/a:

@up

K🤬a jak oni się mogli nazwać T-raperzy, chyba nie słyszeli, jak brzmi rap. Z resztą jak to 94-95 to się mogli nie znać, no ale nazwa do czegos zobowiązywała. Mogli cos zarapować chociaż.

qrwa co ty p🤬lisz, nazwe mieli po c🤬ju tak samo jak wszystko co robili. Rozsmieszali ludzi dowc🤬ami/gagami/piosenkami na poziomie a nie jak dzisiejsze neonowki, ani mru mru czy inne qrwa z dupy wyciagniete wynalazki.

A to ze w nazwie mieli T-Raperzy nie oznacza, ze mieli cos wspolnego z rapem - tak samo zreszta jak wulkanizator nie ma nic wspolnego z chodzeniem po wulkanach ...

...i c🤬j

podpis użytkownika

"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Zgłoś
Konto usunięte 2014-06-26, 22:46 18
Oldschool1995 napisał/a:

@up

Podczas swojej przygody z internetem widzialem juz konia, ktory j🤬 kobiete, kolesia ktory pchal sobie sloik do dupy, dwie laski smarujace sie wzajemnie ekskrementami, uposledzonego faceta z fryzura na pieczarke w tlenionych wlosach ktory spiewal o wlasnym gownie, a jednak wydaje mi sie, ze to Ty jestes najwiekszym idiota, ktorego do tej pory mialem okazje podziwiac. Milego wieczoru.
Zgłoś
WeedLover 2014-06-26, 23:29
Gdyby dziadek poszedł w tę stronę kariery, zapewne zobaczylibyśmy byli go w Mam talent. Zawędrowałby by wysoko , goszcząc przez 2-3 miesiące w porannej ramówce TV, tfu, Nu. Następnie popijając whisky (jeszcze z kosza z upominkami z wiadomej stacji) w swoim baraku zobaczyłby grubą niewidomą w Tańcu z gwiazdami. Pomysłaby by:
- Skubana ma szczęście!

podpis użytkownika

"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompson
Zgłoś
xbandzior 2014-06-27, 0:03 1
dajcie nazwe nuty jak ktos zna
Zgłoś
kaelem 2014-06-27, 0:38
zrzygałem się do wewnątrz
Zgłoś
orzechuuuu 2014-06-27, 7:45
K🤬a, gdzie ja żyję...?
Zgłoś
Konto usunięte 2014-06-27, 10:23
Jak to wyimaginowany? Przecież widzę, że gra
Zgłoś
Vendal 2014-06-27, 12:38

podpis użytkownika

Diewczyna: Dlaczego Ty ciągle oglądasz tego harda!?

Ja: Bo to poj🤬e...
Zgłoś
Konto usunięte 2014-06-27, 14:01
delirka jak c🤬j
Zgłoś
Konto usunięte 2014-06-27, 18:53 1
Jest to na jutubie?
Zgłoś
Syn_Milionera 2014-06-27, 20:30
janniezbedny23 napisał/a:

disco polo jest dla ludzi płytkich umysłowo

Rozumiem że waćpan na ognisku po kilku głębszych delektuje się muzyką klasyczną?
Zgłoś
Konto usunięte 2014-07-13, 11:10
@dr_dex
@platwi

Przecież po wieku widać, że ten chłopczyk dopiero niedawno ukończył gimnazjum, czego od niego oczekujecie, merytorycznej intelektualnej dyskusji? Oj chłopaki...
Zgłoś