👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No jest przecież jeszcze rdza, która trzyma całość z kupie.
Bo przecież w kupie siła
Bo przecież w kupie siła

Nie ważne dokąd jechać, ważne żeby bokiem
Lepszy wał niż przeguby itp.
Leci piwo, mam sentyment do tych wozów

Lepszy wał niż przeguby itp.
Leci piwo, mam sentyment do tych wozów

Coś nie tak ze mną, przeczytałam: Mój fiut jest lepszy(...) I dopiero przy 'włoskich samochodach' się zdziwiłam. : PP
Hardkorowy Kokcik Wannabe napisał/a:
@~Achajka
glodnemu chleb na mysli![]()
glodny glodnemu wypomina ;P
Kur**, dlaczego na sadisticku od jakiegoś czasu widzę coraz częściej takie głupoty.
Postujcie to sobie na komixach, czy jak to się nazywa, ale nie TU.
Czekam teraz na komentarze w stylu "jak Ci się nie podoba to nie wchodź"...
Postujcie to sobie na komixach, czy jak to się nazywa, ale nie TU.
Czekam teraz na komentarze w stylu "jak Ci się nie podoba to nie wchodź"...
Jak Ci się nie podoba to jedź scrollem dalej w dół aż coś znajdziesz ; x
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie