👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nie zebym przepadał za niebieskimi czy im podobnymi służbami ale oni po prostu wykonują swoją robotę...
To jest ich praca ale trzeba pamiętać żeby być człowiekiem a nie bezmózgim yeti, no chyba że ktoś pracuje na pochwałę albo żeby wyjść na twardziela z pałką i z bronią, szkoda, że nie cwaniakują tak potem na osiedlu jak mundur w robocie zostawią

chce poznac jego dealera.... albo dostawce nawozu do truskawek

Ktoś mi wytłumaczy o co chodzi w tej sytuacji?
Rozumiem- jest koleś, który chyba prowadzi handel bez papierów, albo w niedozwolonym miejscu, prawdopodobnie najpierw mu powiedzieli, że ma się zwinąć, do niego to nie dotarło, więc zaczęła się interwencja - tyle rozumiem.
Ale dlaczego typ się wije, drze, szarpie, krzyczy "zostaw moją truskawkę! ", skoro prawdopodobnie na początku mu wytłumaczyli o co chodzi...
Rozumiem- jest koleś, który chyba prowadzi handel bez papierów, albo w niedozwolonym miejscu, prawdopodobnie najpierw mu powiedzieli, że ma się zwinąć, do niego to nie dotarło, więc zaczęła się interwencja - tyle rozumiem.
Ale dlaczego typ się wije, drze, szarpie, krzyczy "zostaw moją truskawkę! ", skoro prawdopodobnie na początku mu wytłumaczyli o co chodzi...

mau napisał/a:
Ale dlaczego typ się wije, drze, szarpie, krzyczy "zostaw moją truskawkę! ", skoro prawdopodobnie na początku mu wytłumaczyli o co chodzi...![]()
moze to szołmen ?? hahaha
... ludzie... a czy to nie jest przypadkiem hala KDT?? która została zlikfidowana?? tam co takie strajki i rozróby były?? Widziałem z tamtąd też fajne filmy...
Chyba nigdy w Warszawie nie byłeś bo widać że jest to przed wejściem do Metro Centrum
podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htm

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie