Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
PabloSkills 2024-03-03, 16:10 2
Stara szkoła ucząca zasad, honoru, respektu i pokory.
Zgłoś
xPaJaCx 2024-03-03, 16:28 1
spiritquake napisał/a:

Nie wiem o co poszło ale obstawiam że bardzo k🤬a dobrze, 90% dzisiejszej zj🤬ej młodzieży należałyby się znacznie dosadniejsze argumenty

Zj🤬i to są tacy rodzice, którzy nic w życiu nie osiągnęli i zakładają swoje debilne rodzinki a później: jak to dziecko może chcieć czegoś więcej niż minimum do przetrwania? Powinno nas po rękach całować. Mentalne sp🤬olenie ludzkiego robactwa, dla którego jedyny sens życia to chlanie i r🤬anie.

Zgłoś
Hades2613 2024-03-03, 18:55
Dzieciaki bywają okrutne, sam nieraz bym takiemu wyj🤬
Zgłoś
Roskosmos 2024-03-03, 20:10 1
spiritquake napisał/a:

Nie wiem o co poszło ale obstawiam że bardzo k🤬a dobrze, 90% dzisiejszej zj🤬ej młodzieży należałyby się znacznie dosadniejsze argumenty

Te 90% zj🤬ej młodzieży jest ofiarą tego w 90% zj🤬ego społeczeństwa, zj🤬ych starych, zj🤬ego wychowania, zj🤬ych nauczycieli, zj🤬ych koleżanek, zj🤬ego instagrama, zj🤬ego prawa, zj🤬ej telewizji, zj🤬ego śmieciowego jedzenia
Zgłoś
heartagram 2024-03-03, 21:16
wszystkie kacapy i tak trzeba zabić wiece jeden c🤬j
Zgłoś
homorek 2024-03-03, 21:29
Insaner napisał/a:

W dzisiejszych czasach to nawet ciężko stwierdzić w jakim kraju to kręcono, bo równie dobrze to może być w jakimś polskim mieście

Dowc🤬y o Sosnowcu już są słabe. Teraz Łódź jest na topie.
Zgłoś
dOpieca 2024-03-06, 20:48
Za mojego dziecinstwa wp🤬l byl nierozlaczna czescia wychowania a i tak sie odp🤬lalo maniane bo takie jest dziecinstwo ale mialo sie na uwadze konsekwecje. Teraz gowniarze robia co chca i mysla ze sa nietykalni.
Zgłoś