👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
glimza89 napisał/a:
Ile razy....sory. dalej nie ogarniam jak zgłosić duplikat.
Pod zdjęciem -> opcje -> zgłoś duplikat.
Marian_Koniuszko napisał/a:
Widać, że robotna z Ciebie dziewczyna- szacunek za to
paznokietek na koksik jest. ale umyj se rece zanim zaczniesz ekstrahowac, obrzydliwe
@JoSeed: Wstawiam filmik z Twojego ślubu, mam nadzieję, że nie będziesz miała mi tego za złe
Acha, tak między nami, nie zapłaciłaś mi jeszcze za filmowanie

kuba1986 napisał/a:
@
: Wstawiam filmik z Twojego ślubu, mam nadzieję, że nie będziesz miała mi tego za złe
Kubuś...nie wystarczy, ze byleś świadkiem? :/
JoSeed napisał/a:
Kubuś...nie wystarczy, ze byleś świadkiem? :/
To byłem świadkiem? Mało pamiętam z tego wesela, właściwie, to tylko pierwsze 15 minut, ale niech będzie, jesteśmy kwita

kuba1986 napisał/a:
To byłem świadkiem? Mało pamiętam z tego wesela, właściwie, to tylko pierwsze 15 minut, ale niech będzie, jesteśmy kwita
No jak, na filmie jesteś... w okularkach 🤩
JoSeed napisał/a:
No jak, na filmie jesteś... w okularkach 🤩
Musisz przy wszystkich mówić? Znowu będą się ze mnie śmiać

W radlonkach się oświadczył? Jak slodko
... W sumie lepiej niż w Radomiu
... W sumie lepiej niż w Radomiu
Pamiętaj że na tombak nie przyczepiają ,, briljantòf"
[quote="JoSeed"
Ps. A ziemniaki obrałaś?
[quote="JoSeed"
Ps. A ziemniaki obrałaś?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie