Było tyle opcji... Layton w stanie Utah
Info o zdarzeniu
podpis użytkownika
Kupujcie Premium i wspierajcie sadola
za dużo miał przycisków w kokpicie
elim napisał/a:
Tak, gość się zatrzymał przed przejazdem, ale jak już został na niego wepchnięty to powinien starać się opuścić przejazd, po drugiej stronie nie ma szlabanu, a widać że auto się porusza, czyli mógł jechać. Nie wiem czy ubezpieczyciel w takich okolicznościach przyzna mu odszkodowanie za tę sytuację.
przecież powie że mu zdechł i nie mógł odpalić i po zawodach
Ogólnie wina wpychającego na przejazd więc ja bym się tak nie pastwił nad tym kierowcą
jak mozna byc taka sp🤬olina umyslowa? aaaa amerykanin...
Nie pomachał. Wina kierowcy auta.
[ Dodano: 2025-02-12, 19:17 ]
Nie pomachał. Wina kierowcy auta.
Mors_Nigra napisał/a:
Takich idiotów to powinni od razu poddawać egzekucji. Nie bawić się w ściąganie kasy na naprawę przejazdu i pociągu od takiego debila, nie ładować na rok za kratami, kara śmierci i koniec, po co takie gówno ma żyć w społeczeństwie się pytam???
Za wepchniecie kogoś na tory tak ostro od razu? Może nie zauważył po prostu
podpis użytkownika
Zwal mi k🤬s
gościa linczują a może to po stłuczce dla bezpieczeństwa inteligentny samochód odciął zapłon albo co
Po prostu kobietka zapomniala ze jest czesciowo na torach i poszla zapytac sie tego w hamerze dlaczego w nia walnal. Proste wytlumaczenie...
@mun66: Dobrze się wysiadł, bo jak dostanie do zapłaty szkody, to następnym razem podjedzie ciężarówką pod ten sam szlaban, włączy awaryjne zamiast machania łapami i sam stanie na torach .
I tak nie jest źle jak na białego hamerykanina , poziom IQ się by zgadzał jakieś 30 , czarny hamburger by był już na hardzie
elim napisał/a:
Tak, gość się zatrzymał przed przejazdem, ale jak już został na niego wepchnięty to powinien starać się opuścić przejazd, po drugiej stronie nie ma szlabanu, a widać że auto się porusza, czyli mógł jechać. Nie wiem czy ubezpieczyciel w takich okolicznościach przyzna mu odszkodowanie za tę sytuację.
Twierdzę że dostanie odszkodowanie całą winę za zdarzenie ponosi ten w czołgu z tyłu😉
Taki nie zasługuje by życ, jeszcze kogoś zabije.