Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wyjątkowy tuning w stylu retro dokonany na nowym BMW
J................k • 2013-06-13, 20:43
Cytat: "Zwykle podrasowuje się auta, które mają już swoje lata lub z jakiegoś powodu nie podobają się właścicielom w ich obecnej formie. W tym przypadku sytuacja jest zupełnie odwrotna - stuningowano nowiutkie BMW Serii 6. A jeśli dodamy, że zrobili to Rosjanie... ale nie, to nie jest to, o czym myślicie. Sprawdźcie, czy efekt was zaskoczy:"

Źródło www.gigalol.pl
Zgłoś
Martik 2013-06-13, 22:09
Dowód na to, że w beemek da się coś jeszcze zrobić, nie są zupełnie nieprzydatne
Zgłoś
ziemniak1311 2013-06-13, 22:11
gały z orbit wyj🤬o[/code]
Zgłoś
Matush5 2013-06-13, 22:15 3
Nie wiem o co te spory ? Przecież to ma się podobać dla właściciela a nie dla was. Moim zdaniem taki rodzaj przebudowy jest o wiele korzystniejszy i przynajmniej elegancki niż Golf czy BWM z kominem z szopki w gazie Aha i tak nie jestem fanem wieśniackich spojlerów i kilogramów żywicy na jakiś złomach, moim zdaniem auto powinno mieć przede wszystkim dobry sprzęt audio ładne alufelgi i po prostu być zadbane. Tuningować się powinno auta do tego przeznaczone np. Toyota Supra, Nissan Skyline auta do wyścigów które przykują uwagę gapiów a nie auto które na codzien jeździmy... Jechałem raz Polówką na obciętych sprężynach od zawieszenia, 2 cale większych kołach i końcówką tak końcówką nie całym wydechem wielkości puszki przez pare kilometrów. No nie wiem mi k🤬a jakoś to się nie podoba bo nie wytrzymałem 15 minut, stuki puki harki auto ledwo jedzie a w środku głośniej niż w traktorze. Ale kto co lubi
Zgłoś
pinio09 2013-06-13, 22:17 1
Więcej nie trzeba: WOW!
Zgłoś
M................n 2013-06-13, 22:18
Te koła szprychowe to na jednej śrubie się trzymają? Tak pytam z ciekawości
Zgłoś
Aksal 2013-06-13, 22:22
Mexykanin napisał/a:

Te koła szprychowe to na jednej śrubie się trzymają? Tak pytam z ciekawości

Jak już taką przebudowę strzelili, to może zaszaleli i przystosowali ją do kół z centralną śrubą? a co do tematu - zajebista przebudowa, chociaż nie pasuje mi trochę sam kształt dachu do reszty nadwozia
Zgłoś
MADErrFAKErr 2013-06-13, 22:25
Chcę ją mieć...
Zgłoś
R................t 2013-06-13, 22:26
Lepszy od pierwowzoru.
Zgłoś
Ramsey007 2013-06-13, 22:56 1
Właściciel częściej do tyłu jeździ... Przynajmniej tak by wynikało ze sposobu założenie opon z tyłu

podpis użytkownika

Zgłoś
a................k 2013-06-14, 0:09 1
Dafid napisał/a:

Tuning kojarzy mi się z obsmarkanym dresem w Golfie II z naklejką Nike na szybie i pierdzącą tubą z allegro ale tooooo, to mi się nawet podoba

Czyli jesteś p🤬lonym wieśniakiem który nie zna się na motoryzacji!

Stawiam piwo że chodzisz w rurkach...
Zgłoś
Inferno777 2013-06-14, 0:50
Bardzo
Mocna
Wołga
Zgłoś
Bajdus1962 2013-06-14, 0:58
Retro to zajebista sprawa. Szkoda, ze nie 'odnowili' też wnętrza w stylu retro ; ))

podpis użytkownika

,,Siłę człowieka, mierzy się ilością jego nieprzyjaciół.''
~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
Zgłoś
mecenaz 2013-06-14, 3:12
Dafid napisał/a:

Tuning kojarzy mi się z obsmarkanym dresem w Golfie II z naklejką Nike na szybie i pierdzącą tubą z allegro ale tooooo, to mi się nawet podoba

Czytając twój komentarz , musiałem sie zalogować i wkroczyć , a wienc po pierwsze primo : GOLF II był zajebisty i dalej jest , miałes na mysli GOLF-a 3 (trójkę ) , i to powinno ci sie kojarzyć z wieśniakiem z pierdzącą tubą , pozdrawiam ,i mam nadzieję że czegoś się nauczyłes
Zgłoś
G................2 2013-06-14, 12:07
właśnie wymyślili coś genialnego..... toż to można łączyć golfa 5 z 1
Zgłoś
artur17nww 2013-06-14, 20:57
Dafid napisał/a:

A więc źle Ci się kojarzy. To jest właśnie Tuning, a to co opisałeś, to Agrotuning. Do tego felgi za 800 zł (za komplet) z allegro, plus siatka ogrodzeniowa w zderzaku.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie