Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
s................a 2017-05-10, 22:15
Kolejny dowód na to że cebula jest jeszcze daleko za murzynami ale do pouczania wszystkich pozostałych są pierwsi.
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2017-05-10, 22:40
j🤬e szeryfy

podpis użytkownika

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
s................o 2017-05-11, 13:28
sugerowanie że zagranico jeżdżo lepiej
Zgłoś
borys42 2017-05-11, 20:23
Podejść do k🤬y i rozj🤬 mu szybę i łeb za takie coś, j🤬emu szeryfowi.
Zgłoś
KingOfDarkness 2017-05-11, 20:25 4
Zawsze mnie zastanawia, co by zrobił taki szeryf, jakby mu się tak wj🤬 i blokować jego

Zgłoś
D................d 2017-05-11, 20:52 1
Może ja w innym świecie żyję, ale w okolicach Krakowa i Krakowie, od jakichś dwóch lat ciągle ładne suwaczki widzę i aż serce rośnie.
Zgłoś
hutsch 2017-05-12, 9:09
Łączenie 2 pasów przed samą zwężką nie jest najlepszym pomysłem. O wiele lepiej byłoby gdyby złączenie nastąpiła choćby 500m przed, wtedy można to zrobić jeszcze na jakiejś prędkości i wjechać płynnie w zwężkę
Zgłoś