👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli się nie ma lodówki, jedzenie przechowuje się w stanie żywym. Było to praktykowane na statkach aż do końca XIX wieku. Na krótką podróż nie trzeba więcej, niż 1-2 gówniaki.
No i z czego ta sensacja? Przecież to standardowy kacapski wózek dla małych orków
Dzieciaka trzeba od małego przyzwyczajać że żyje w kraju gdzie tak swobodno dyszet cziełowiek.
Velture napisał/a:
Wszyscy na świecie zazdroszczą rosji. pamiętajcie o tym.
Ja tam im zazdroszczę, że mogą sobie do banderowców postrzelać, my takiej przyjemności nie dostąpimy. Ba, to oni strzelali i będą strzelać do nas.
Jak coś jest głupie a działa to nie jest głupie.Dobry patent, leci piwko. Jest jechane z gowniakiem jak się nie potrafi zachować.
Analanalanal napisał/a:
Ja tam im zazdroszczę, że mogą sobie do banderowców postrzelać, my takiej przyjemności nie dostąpimy. Ba, to oni strzelali i będą strzelać do nas.
No jak im zazdrościsz? Przecież sam żeś ruska ku*%a więc swobodnie możesz się zgłosić i od razu dadzą karabin.
eFeN napisał/a:
sam żeś ruska k🤬a......
No tak, jak ktoś bandersynów nie lubi, to zaraz "ruska k🤬a"...
Murzynów można nie lubić, c🤬tych można, cyganów, nawet k🤬a ż__ów...
Ale spróbuj bandersynów nie lubić....

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie