@redbaron
Gdybym chciał oglądać, czytać i ogólnie zawracać sobie tyłek rozterkami egzystencjalnymi, pomysłowością, czy jakimiś durnymi lajfhakami, to wszedłbym na portal pokroju spryciarzy. Tutaj jednak oczekiwałbym czegoś innego.
Nie pajacuj mi tutaj intelektem - rozumiem od początku o co chodzi w tym filmiku, nawet wydaje się zabawny - jednak na ten portal pasuje tak samo, jak świni skrzydła.
Paski na szybę, naklejki samochodowe, folie do lamp i wiele innych !
Gdybym chciał oglądać, czytać i ogólnie zawracać sobie tyłek rozterkami egzystencjalnymi, pomysłowością, czy jakimiś durnymi lajfhakami, to wszedłbym na portal pokroju spryciarzy. Tutaj jednak oczekiwałbym czegoś innego.
Nie pajacuj mi tutaj intelektem - rozumiem od początku o co chodzi w tym filmiku, nawet wydaje się zabawny - jednak na ten portal pasuje tak samo, jak świni skrzydła.
podpis użytkownika
TRS - The Race StylePaski na szybę, naklejki samochodowe, folie do lamp i wiele innych !

redbaron napisał/a:
Nie nie rozumiem, jeżeli zaradnością nazywasz kupowanie czegoś dla lansu, a później "użeranie" się z tym to to jest Głupota.@TheSkorpioniks
Ma pokazać zaradność i zdolność radzenia sobie w takich sytuacjach. Rozumiesz już?
Tak samo jak na parkingach, kupi sobie blondynka albo ktoś jej kupi limuzyne, a później wykręca się na 100 razy albo zablokuje ze trzy stanowiska bo krowa jeździć nie potrafi, ale furę ma.

TheSkorpioniks napisał/a:
Nie nie rozumiem, jeżeli zaradnością nazywasz kupowanie czegoś dla lansu, a później "użeranie" się z tym to to jest Głupota.
Tak samo jak na parkingach, kupi sobie blondynka albo ktoś jej kupi limuzyne, a później wykręca się na 100 razy albo zablokuje ze trzy stanowiska bo krowa jeździć nie potrafi, ale furę ma.![]()
k🤬a, ale nadal blondynka zap🤬la limuzyna, a Ty siedzisz przed monitorem z papierem do dupy w reku

Znaczy, że ma dać dupy kilka razy i nie umieć policzyć do 10, żeby znaleźć sobie sponsora?
Paski na szybę, naklejki samochodowe, folie do lamp i wiele innych !
podpis użytkownika
TRS - The Race StylePaski na szybę, naklejki samochodowe, folie do lamp i wiele innych !
W starej dobrej 190 też mogę tak zrobić, bez gazu spokojnie nawet na drugim biegu samo auto jedzie.

Pewnie w poniedziałki spuszcza powietrze z kół, we wtorki zmienia sprężyny na krótsze, w środy idzie obok jak na filmie - noż k🤬a wspaniałe, jakiż on mądry...
@kamil.hasta - ty nie zap🤬lasz limuzyną również i też siedzisz przed kompem wiec te żenujące komentarze sprzedawaj na czatach dla nastolatków z problemami
@kamil.hasta - ty nie zap🤬lasz limuzyną również i też siedzisz przed kompem wiec te żenujące komentarze sprzedawaj na czatach dla nastolatków z problemami
bardzo ładnie
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.

K🤬a no czy nikt tu nie jeździł samochodem czy wszyscy chodzą do gimnazjum? Wrzucasz 1 bieg, powoli puszczasz sprzęgło 0 gazu i samochód jedzie sam z prędkością w której można go dogonić i jeszcze zdążyć postawić przed nim klocka. Piwko za materiał

kamil.hasta napisał/a:
k🤬a, ale nadal blondynka zap🤬la limuzyna, a Ty siedzisz przed monitorem z papierem do dupy w reku![]()
Przynajmniej wiem jak i co z tym papierem się robi BADA BUMMMMMM
Taka zaleta diesla. Benzynka też ma swoje... przypomniała mi się historia z młodości głupiej. Na imprezie wyczerpałem akumulator i wóz następnego dnia nie chciał odpalić w garażu. Próbowaliśmy we trójkę (ja, mój brat i dziewczyna) go wypchnąć, ale nie daliśmy rady, bo podjazd za stromy. Usadziłem dziewczę, napędziliśmy z bratem i jakieś dwa metry nam się udało poza bramę wyjechać, dziewczę zaciągnęło ręczny. Potem ja wrzuciłem wsteczny i mając jakieś 4m do ściany udało mi się odpalić.