📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Patrząc na ten film myślę czy on naprawdę myślał ,że z mordy nie spadną mu te okulary ?
No przecież wysiadł, więc nie wiem o co chodzi
pewnie naoglądał się amerykańskich filmów gdzie po takiej akcji ląduje się mięciutko na trawce.

podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Nowaknowaczekhard napisał/a:
Spoko sposób, mniej przystanków jest, każdy wysiada kiedy chce, co przekłada się na szybsze dotarcie do ,,celu,,
Celu? W tym wypadku raczej kresu.
Życia kresu.
pociag pewnie zatrzymuje sie w kolejnym miescie 300km dalej, a chlopu nie chcialo sie pewnie zapieralac tyle z buta, wiec wybral bardziej ryzykowne rozwiazanie - skok w krzaki - szanse sa ze przezyje a przynajmniej nie bedzie musial zasuwac na bosaka przez obszar o szerokosci sredniego polskiego wojewodztwa.

Cybulski też pajacował ze wskakiwaniem i w koncu tez marnie skończył.
E tam, udało mu się, zawsze się udaje, dlatego nikogo to nie ruszyło. Poza tym efekciarska kamera wzmacnia doznania prędkości.
Co co myślą że zginął nie znają fizyki
Co co myślą że zginął nie znają fizyki

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie