Wiem, że temat przytrafi wam do gustu
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
ja p🤬le czy to nie mogły być chociaż lesbijki ?
Konto usunięte
2021-02-01, 22:18
Za kochających się pedałów zawsze Piwko leci
juderaus napisał/a:
Nietolerancja boli, dupsko pewnie też .
c🤬j ci w pysk z tą twoja tolęrancią k🤬a 20 wiek k🤬a słowo tolerancja k🤬a jak chłop idzie w ślimaka z chłopem k🤬a tolerancja na słowo tolerancja sram ciepłym kałem ....ty tolerancyjny z🤬bie !! c🤬j ci w dupę pasuje !!
Pajan napisał/a:
@phrontch Tobie już podziękujemy. Jak nie pedałów wrzucasz, to jakieś walenie, czy zwierzęta jebiące się pod jajko...
Bo to pewno z jego kolekcji rodzinnej.
Najpierw mocno promują to przez media aż w społeczeństwie powstaje strach przed krytyką dewiacji... Następnie tak by mieć spokój pewne jednostki nawet chcą uprawiać dewiacje by poczuć się awangardowo.... By w społeczeństwie wyjść na tych postępowych i nowoczesnych a przede wszystkim by schować się za tarczą LGBTAGDRTV tak by każdy kto nas krytykuje i atakuje był z mostu oskarżony o atak za to że ktoś jest inny
podpis użytkownika
Niezmanipulowany
ANALizator napisał/a:
ale o co biega, ta w czarnych wlosach to dziewczyna przecież ?
Ty chyba masz coś ze wzrokiem jak widzisz, że te coś w czarnych włosach to dziewczyna.
To jest wejście w cień a nie z niego wyjście!
A c🤬j im w żebro bo w dupe to przyjemnosć i kij takiemu w szyje niech se żyje hehe
notak napisał/a:
piszę o genach, wiesz
Surogatka + nasienie jednego z powyższych = dziecko mające geny owego gentlemana o ubolewania godnych skłonnościach

i analogicznie w przypadku drugiego
phrontch napisał/a:
Wiem, że temat przytrafi wam do gustu
Nie PRZYTRAFI tylko PRZYPADNIE! I nie k🤬a, nie przypadnie!
podpis użytkownika
Z prawdą jest jak z DUPĄ... każdy ma swoją.
po ciul wstawiasz jakich gejuchów? gdyby ktos im przy tym zrobił deskoterapie to rozumiem...
Czemu to nie jest na Hard? Da się to jakoś odwidzieć?
Niesmak, posmak, przysmak.
Husarz12 napisał/a:
No i pięknie. Obyśmy dożyli czasów gdy to będzie powszechne. Pozytywne chłopaczki, oby im się dobrze ułożyło.
Do niczego takiego nie dojdzie póki są w tym kraju Polscy bandyci !!! . Do doła z wapnem i przysypać to dwoma metrami ziemi
Kto temu piwo daje? jakiś zlot pedałów tu jest czy co?