Nasz rodak wykuwa noże. Film fajnie zmontowany, bardzo ładnie pokazuje proces tworzenia takiego noża.
Szacun dla Trollsky za robotę, którą wykonuje. Na fb znajdziecie jego fanpage
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-04-21, 22:16
Bardzo przyjemnie się ogląda Duże Piwo
konto usunięte
2013-04-21, 22:28
Śledzę trochę gościa na YT.
Pracuje w IT, noże to jego hobby.
Często używa też themu z Diabełka I, co jest równie zajebiste
Jak się nazywa to krzesiwo od którego rozpalił ognicho?? Chyba Bear Grylls też tego używał.
konto usunięte
2013-04-21, 22:58
Mógł by ktoś podać tytuł piosenki?
Raitori, Duan - Jackie Small's
konto usunięte
2013-04-22, 8:14
Kawał dobrej roboty wykonuje

Jak widać nic u takiego Pana się nie zmarnuje, nawet stare łożysko

Pomysł ekstra i wykonanie również. Przynajmniej jest pewny swojego noża, że mu się nie złamie podczas szatkowania czego nie można powiedzieć o chińskim badziewie z markietu.
Bucówa, jakieś narzynki, szlifierki taśmowe. Będzie piwo jak zrobi "po staremu"
konto usunięte
2013-04-22, 8:45
Podoba mi się podkład muzyczny (zespół muzyki celtyckiej Duan, tworzyli muzykę miedzy innymi do Wiedźmina), ale nigdzie nie mogę znaleźć płyty do kupienia, ani mp3 do ściągnięcia. Jak ktoś lubi celtycką muzykę, to jest jeszcze równie dobry polski zespół Beltaine.
konto usunięte
2013-04-22, 11:59
glupi, lysy, wydziarany, pewnie caly dzien siedzi pod blokiem pije piwo i bije pedalow
konto usunięte
2013-04-22, 12:51
lukassior napisał/a:
I co oczekujesz medalu ? A łh15 jest świetna na noże robi się z niej łożyska więc musi to być wysokiej jakości stal.
Nie. Chciałem się tylko pochwalić, że nie siedzę całymi dniami przed kompem jak Ty.
A z NC6 robi się pilniki, gwintowniki i noże tokarskie.
konto usunięte
2013-04-22, 14:43
Kayleigh95 napisał/a:
szacunek za co? zwykłe rzemiosło.
za gówno...jeteś z 95 rocznika i jesteś kobietą,a to już wiele świadczy o Twoim rozumku