👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1:18 tam pisze bukkake ?? Jak tak to ladnie ma na bani zwyrodnialec jeden.

Nie wiem czemu ale jego filmy mnie strasznie uspokajają, aż odechciewa się zwracać gimbusiarni uwagę na błędy ortograficzne

Zuberek napisał/a:
1:18 tam pisze bukkake ?? Jak tak to ladnie ma na bani zwyrodnialec jeden.
Pisze on lub ona. Tam jest co najwyżej napisane.
Jak oglądam takie filmiki to nawet czasem mi smutno się robi, że moje hobby to picie piwa

Kurde jak bym miał takie sprzęty to bym sobie zrobił miecz albo szable xD Albo wiem. KATANA!

Mi tam bardziej się podoba napis na szlifierce
bonio3e napisał/a:
napis na fartuchu najlepszy.

gość ma fajne szlifierki etc do obróbki tego, no i skill też jest, ciężko zrobić ostrze pod takim samym kątem z 2 stron
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie