Up@ Na c🤬j się rzucasz? Wyj🤬eś byka takiego, że przedszkolak by ci w twarz wyśmiał a jeszcze masz czelność się bulwersować. Nie trzeba być polonistą do prostych słów.
I jeszcze "se" "acha".. Dobrze, że już po sylwestrze ale dziwi mnie czemu w szkole nie siedzisz? Dzisiaj wolnego chyba nie macie?
I jeszcze "se" "acha".. Dobrze, że już po sylwestrze ale dziwi mnie czemu w szkole nie siedzisz? Dzisiaj wolnego chyba nie macie?
Własnie tak wyobrażałem sobie statystycznego ojca pokolenia JP.

podpis użytkownika
* Avatar tego użytkownika został wyłączony przez administratora lub moderatora forum
dirtysanchez napisał/a:
Bozia mu języczek up🤬li na 100%, mam nadzieję, że będzie materiał na harda
![]()
a czemu bozia? serio wierzysz w te bajeczki?

To jest sadol dla sadoli a nie p🤬lony kącik ortografi i pisowni i wyj🤬e mam na takich opiniotwórców,
K🤬a typie ale się kompromitujesz.. Na twoim miejscu zamknąłbym ten głupi ryj już. Sadol dla sadoli a nie kącik ortografii powiadasz? A co k🤬a ty jesteś zwolniony od przestrzegania jej zasad? Buraku wyjazd stąd.

Hahaha sam jesteś burakiem i sam się kompromitujesz pop🤬lonymi wywodami na temat pisowni pajacu zwracający się do osoby z małej litery - bo nawet jak chcę komuś naciupać to piszę, że koło c🤬ja lata mi Twoje zdanie. Niby dorosły, a k🤬a głupi
Coś mi tu śmierdzi przyp🤬olonym nauczycielem, który frustracje wyniesioną ze szkoły przelewa w internecie na portalu dla ludzi, którzy wchodzą tutaj k🤬a FOR FUN a nie żeby komuś wytykać że zrobił k🤬a byka w zdaniu pajacu ! Owszem każdego obowiązują zasady pisowni i ortografii, ale tylko Ty nap🤬lasz wywody Panie WELFER więc bujaj się Pan. Dziękuje i pozdrawiam

Pomijając filmik i jego głównego bohatera, stwierdzam, że większe buraki od niego wypisują tu popierdółki;) Litości panowie...