Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:53
Wyloguj się..
konto usunięte • 2013-07-08, 0:18

Wyloguj się!
Wyłącz kompa!
Idź na trening!

...albo narzekaj, że na ulicy same pedały, w końcu kogo mają się bać? Chuderlawego typa czy grubej świni?
Zgłoś
basior88 2013-07-08, 21:12
nie chce mi sie wylogowywac
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-08, 21:15 1
lathiel napisał/a:

Autorze nie spinaj się - Ci którzy ćwiczą postawią piwko bo rozumieją ile to wszystko kosztuje a reszta - no cóż będą w wieku 30 lat w górę mieć problem z zawiązaniem sznurówek a co dopiero wyjść pograć w piłkę z 5 letnim synem. Ponoć ojciec ma być wzorem dla swoich dzieci - tak, to pokolenie będzie wzorem otyłości i lenistwa.

A komu oni te dzieci zrobią
Zgłoś
adimier 2013-07-08, 21:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
boberek1989 2013-07-08, 21:25
Nie ma to jak popadanie ze skrajności w skrajność...
Zgłoś
jv69 2013-07-08, 21:51 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
quilk 2013-07-08, 22:11
Właśnie wróciłem z kebsa(żeby nie było od polaka xD) i czuje się z tym dobrze.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-08, 22:18
Zgłoś
Ciesin 2013-07-08, 22:25
Zgłoś
adamsky88 2013-07-08, 22:54
Dobre, ale i tak mnie nie ruszyło.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-08, 23:25
Czyli rozumiem, że jeśli ktoś spędza dużo czasu w necie to automatycznie nie możliwe jest żeby ćwiczył? Prawda jest taka, że jeśli komuś nie przeszkadza bycie grubaskiem to żadne filmy motywujące go nie przekonają, dopiero miażdżyca i inne choroby ludzi otyłych po 40-ce czy 50-ce sprawą, że ruszą oni dupę, ale wtedy będzie już za późno...
Zgłoś
greene 2013-07-08, 23:32
khaliles napisał/a:

nie będziesz mi rozkazywał gościu.

Przepiekna, wręcz typowa psycho-asertywna postawa grubego lenia.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-09, 0:00 1
Zgłoś
orwell14 2013-07-09, 0:34 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-09, 0:59 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-09, 1:41 1
Jeśli waszym celem życiowym jest granie w gry komputerowe i szerzenie nieuzasadnionego hejtu to powodzenia. Traćcie tak czas dalej, mam nadzieje że nie będziecie tego żałować. A dla tych półgłówków którzy nie rozumieją przekazu i na sile wpychają się ze swoimi pustymi zdaniami, proponował bym lecznicze edukowanie łopatą Obrazek
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem