Jakiś czas temu w pewnym mieście (możecie się domyślić, że w Gryficach

) wyłowiono zwłoki mężczyzny w stawku. Nie wiadomo kim był mężczyzna i jak długo ciało pływało w stawku. Ciało nie miało zewnętrznych obrażeń ale prokuratura nie wyklucza, że mogło to być zabójstwo.
Szokujące jest również to, iż służba przy wyciąganiu i wstępnych oględzinach zwłok używała jednorazowych rękawiczek, które zostawiła na miejscu. Jak wiadomo rękawiczki były pewnie zarażone, i jest to obrzydliwe. Czy nikt już nie wie, że trzeba sprzątać po sobie?
wiadomo kto to. to obłąkany człowiek co uciekł ze szpitalnej izby przyjęć która mieści się niedaleko
Konto usunięte
2013-05-08, 22:00
doszedł bym w takiej rekawiczce
Nie martwcie się. Sosnowiec w normie jeszcze się mieści. We wtorek chcieli ukraść wiatę z peronu kolejowego.
Konto usunięte
2013-05-08, 22:09
może da się jeszcze nadmuchać i zrobić baloniki z tych rękawiczek
Jak przyjechał kiedyś cyrk(z dobrych 10 lat temu) to słonia myli w tym stawku:d
pozdrawiam,
ex mieszkaniec
Eee tam Panie, niedaleko mnie (mianowicie miejscowość pod tytułem Kolbudy) też wyłowili trupa ale z bonusem, można by powiedzieć takie 2w1.
Konto usunięte
2013-05-09, 3:22
prawie zawsze je zostawiają
do tej pory nawet nie wiedziałem, że jest takie miasto... -.-
Konto usunięte
2013-05-09, 13:50
Pewnie sprawka mafii spod gryfic...
evidence napisał/a:
szokujące jest to, że je zostawili. 10 m max. dalej jest plac zabaw
To dlaczego tego nie posprzątasz Ty? Dla dobra Tych dzieci przecież. A co z nimi zrobić? Zanieść na pobliski komisariat i podrzucić im pod drzwi.
podpis użytkownika
„Filigranowa laleczka o twarzy wenezuelskiej k🤬y...”
2Hard
Buty mu nie zleciały czyli przeżył.
Konto usunięte
2013-05-09, 16:24
Whiltierna napisał/a:
To dlaczego tego nie posprzątasz Ty? Dla dobra Tych dzieci przecież. A co z nimi zrobić? Zanieść na pobliski komisariat i podrzucić im pod drzwi.
Może dlatego, że to nie są moje zdjęcia i pewnie ktoś się już tym zajął lub nie (to było ok 2 tygodni temu) i... wolę nie ryzykować