Jak widać Polak poradzi sobie w każdej sytuacji. Z taką fachową wymianą to mogą ubiegać się o angaż w F1.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
cudowne kowbojki ten jeden ma
konto usunięte
2012-09-14, 1:57
l__s2 napisał/a:
jest ich tam na tyle, że na spokojnie dwóch mogło złapać za nadkole troszkę podnieść, a 3 by szybko koło przełożył
ale lepiej się bawić w MacGyvera
Nie chcieli żeby im szpachla w rękach została.
konto usunięte
2012-09-14, 5:22
jestem dumny ze jestem polakiem : D
konto usunięte
2012-09-14, 8:07
Podstawowe zastosowanie dzwigni na poziomie 5 klasy szkoly podstawowej , ale widocznie w tym dniu byli na wagarach i mysla ze odkryli nowe prawo fizyki , a ciesza sie jak gwizdki , ZENADA
ja ja lubię patrzeć na takich wichurantów w takich laczkach hehe
Jest po ósmej a ja zamiast zrobić coś pożytecznego oglądam gości którzy zmieniają koło..
Lewarek poszedł do kosza..w środku lasu
wszystko pięknie ale samemu się nie da;p
Alfa i Omega@
a po co niby przebili numery silnika?
ja bym wolał mieć przebite numery nadwozia niż silnika np. w kradzionym aucie ale co ja tam wiem ///m
konto usunięte
2012-09-14, 17:05
Co za debile. Nie znają takich podstaw. Śruby całkowicie odkręca się dopiero jak auto jest w powietrzu, a jak by pomyśleli to by podłożyli ten lewarek pod kołka i delikatnie nacisnęli. Ale lepiej mieć w mięśniach niż w głowie.
Fake! Zmiana ujęcia, widać przecież jak niby im pomaga to nie filmuje wymiany koła pfff...
W Citroenach z hydropneumatycznym zawieszeniem da się zmienić łatwo koło bez lewarka, podnosi się samochód, podstawia coś pod spód przy kole, które jest do wymiany, coś w miare mocnego, jakiś pieniek? i opuszcza się wtedy samochód a owe koło idzie do góry.