Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Antoni79 2024-05-20, 15:38 6
Najbardziej bulwersuje to, że taka nietechniczna istota będzie szydzić z facetów, oceniać, że do niczego się nie nadają, zapędzać do dziwnych robót, a samo toto nie wymieni żarówki, koła, nie odpali kosiarki, nie zmieni butli gazowej w domu. Facet poniekąd ma to w krwi i nie musi się uczyć takich rzeczy, a dla tych niby inteligentnych istot jest to sztuka tajemna i robota dla głupków płci męskiej. Kończą studia, niby uczone, mądre, a na polegną na pierwszym zakręcie życia, lub puszczą się z byle kim. Temu wszystkiemu chyba winna ewolucja. Mężczyźni powstali niby z małpy, czyli byłaby jakaś ewolucja układu nerwowego. Ta konkurencyjna płeć, niby piękna powstała ponoć z żebra płci brzydkiej i to by wiele tłumaczyło.

grzybek290 napisał/a:

Pedałki sadolowe musicie sobie jaja wychodować bo straszne z was p🤬dy.
Dalej odpalacie YT żeby lampkę wymienić?
już widzę jak zmieniacie olej p🤬deczki niemyte, na budowę wyp🤬alać gniazdka przykręcać

Wcale nie jest prosta sprawa gniazdko przykręcić. Tam masz trzy kable i mnóstwo możliwości pomyłki.
Zgłoś
Balman 2024-05-20, 16:02
Dzięki! Uśmiałem się
Zgłoś
Haw_haw 2024-05-20, 16:08
Myślę, że jej smakowało, ponieważ oblizuje się...
Zgłoś
lary53 2024-05-20, 16:14
uczarniła sobie ryja rasistka
Zgłoś
SpeedyG 2024-05-20, 16:17 3
Babcia zamiast wiaderko podstawić to je trzymała. Dodatkowo ciekawe czy ten olej w ogóle zmieściłby się do tej małej miseczki.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2024-05-20, 16:25 3
Antoni79 napisał/a:

Wcale nie jest prosta sprawa gniazdko przykręcić. Tam masz trzy kable i mnóstwo możliwości pomyłki.

Brązowy po lewo, niebieski po prawo, żółto-zielony pośrodku. Tego nie da się zj🤬....
Zgłoś
Stachtypowacebula 2024-05-20, 16:38
Pełna profeska. Rękawiczka do końca prawie czysta.
Zgłoś
Cherubael00 2024-05-20, 16:40
No silnik to nie frytkownica....
Zgłoś
SkoPio1 2024-05-20, 16:49 4
grzybek290 napisał/a:

Pedałki sadolowe musicie sobie jaja wychodować

Wy - k🤬a jego mać - co?!
Może wyhodujesz sobie podręcznik do polskiego najpierw?
;>
Zgłoś
kawior2007 2024-05-20, 17:04
I dlatego parytety dla kobiet są tylko w zarządach spółek niby dobrze, ale nie do końca
Zgłoś
Banowanyzanic 2024-05-20, 17:18
Jak miło popatrzeć na te nieporadne istoty.
Zgłoś
Piotrula 2024-05-20, 17:19
Lubisz to szmato:D
Zgłoś
lysymisio6969 2024-05-20, 17:52 1
dla mnie to swoista miss mokrego podkoszulka...
Zgłoś
darek1234 2024-05-20, 17:55 1
Janko napisał/a:

I weź k🤬a p🤬dę głupią nauczycz mechaniki

Teraz zajmuję się mechaniką samochodową, nie znałem się na tym wcześniej, ale robię postępy. Myślisz, że to takie proste i każdy chłop ma o mechanice wiedzę we krwi?
grzybek290 napisał/a:

Dalej odpalacie YT żeby lampkę wymienić?

Ilu takich mistrzów widziałem w akcji, oj, oj. Bez problemu wymienisz w każdym pojeździe lampki?

Antoni79 napisał/a:

Najbardziej bulwersuje to, że taka nietechniczna istota będzie szydzić z facetów, oceniać, że do niczego się nie nadają, zapędzać do dziwnych robót, a samo toto nie wymieni żarówki, koła, nie odpali kosiarki, nie zmieni butli gazowej w domu.

A skąd wiesz, że akurat ona szydzi z facetów?

aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Brązowy po lewo, niebieski po prawo, żółto-zielony pośrodku. Tego nie da się zj🤬....

Da się, wystarczy, że z drugiej strony kabel będzie inaczej podłączony
Zgłoś
Konto usunięte 2024-05-20, 18:24 2
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Uwierz, da się. Szwagier jak kupił nową kuchnię to wymienił gniazdko na nowe i puścił prądowy na bolec. Reklamował, bo kuchnia przy włączeniu bezpieczniki wywalała i nawet serwis przyjechał do niej i też z pół godziny się męczył zanim zajażył co się dzieje.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie