Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09

Przeglądając dziś Internet wyskoczyła mi taka oto reklama. Dzięki niej dowiedziałem się 2 rzeczy:

1. Lewarek to zbędny gadżet i nie jest potrzebny do wymiany koła zatem można go śmiało wyj🤬 z samochodu. Zawsze to parę kg mniej.

2. Na felgi aluminiowe można śmiało zakładać kołpaki, w niczym to nie przeszkadza.

Pozdrawiam wszystkich.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zwierzak30 2020-10-14, 12:46 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2020-10-14, 13:00 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2020-10-14, 13:10 8
@up Miodek się znalazł. A w sklepie łazi i szuka zmielonego mięsa
Zgłoś
kawior2007 2020-10-14, 13:24
Czepiasz się szczegółów, a najważniejsze kobieta wymienia, jest silna i niezależna
Zgłoś
crossdressphyxia 2020-10-14, 13:34 4
bakus1233 napisał/a:

Śruby od koła luzuje się zanim podniesiesz koło w górę. A ten udar, to chyba jednorazowy sprzęt

GuziX napisał/a:

Zdjęcie może faktycznie mało trafne, ale się mylisz kolego.
Po pierwsze śruby tak jak kolega wyżej pisał, śruby luzujesz lub dobijasz na spuszczonym kole.

Ale że klucz udarowy odkręca jak i przykręca koło również podniesione, ponieważ ma duży moment obrotowy i wcale nie musisz ich luzować, jak nie odkręcasz ręcznie, to powinniście wiedzieć.
Zgłoś
lucilla 2020-10-14, 13:49 1
Ona nie wymienia opon tylko mocuje wkręty
Zgłoś
Lukaszp19rt 2020-10-14, 13:57
Zgłoś
Izlex 2020-10-14, 14:31
Zgłoś
OpenStreetMaps 2020-10-14, 14:40 1
Zgłoś
Perhydrol 2020-10-14, 14:51 1
↑ Szkoda tylko, że na dole jest napisane parzony i pieczony także taki trochę strzał w stopę
Zgłoś
adek88 2020-10-14, 16:50
Mimo błędów marketingowych ten klucz naprawdę daje rade i z paragonem dożywotnia gwarancja.
Zgłoś
AdamBrown 2020-10-14, 17:04
Miałem podobny klucz napędzany z kabla przypiętego do akumulatora.
Działał świetnie wymiana kół szła szybciej o kręcenie kazdą śróbką , a na koniec i tak trzeba było kluczem poprawić.
Zgłoś
Robertuss 2020-10-14, 20:14
Zgłoś
Dżizas_kurde 2020-10-14, 22:06
Zgłoś
maybeme 2020-10-14, 22:46
Misiek_KRK napisał/a:

Dodatkowo wkrętarkę trzyma jedną ręką i do tego lewą, więc zaraz wykręci jej nadgarstek.

Klucz udarowy to nie to samo co wkrętarka, nie wykręci reki nawet 5 latkowi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem