Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:57
Kobieta w samochodzie podobno wymusiła na dojrzałym intelektualnie motocykliście...

"Do wypadku doszło na drodze 94 w miejscowości Stanowice między Wrocławiem a Oławą. Pozornie był to wypadek jakich wiele - z drogi podporządkowanej wyjeżdżał samochód. Kobieta, która go prowadziła, nie dostrzegła nadjeżdżającego motocyklisty, wymusiła pierwszeństwo, doszło do zderzenia."

motoryzacja.interia.pl/raporty/raport-polskie-drogi/wiadomosci/news-pe...
gazetawroclawska.pl/koszmarny-wypadek-motocyklisty-pod-wroclawiem-poja...
Foto:
ukryta treść

Zgłoś
arkoski 2020-04-22, 17:58 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Jokerd 2020-04-23, 16:10 1
HereMyCard napisał/a:

Jechałem akurat tamtędy wtedy juz po wypadku, koles chyba tylko złamał rekę i pobijany, moze bede miał nagranie jeszcze na kamerce jak to wygladało. Jakiś czas wczesniej mijałem tego motocykliste to wyprzedzał jak głupi.

Tez umiem czytac newsy z portali regionalnych, jednakze nie wpadlem na pomysl zeby dopisac do tego "ze jechalem tamtedy dopiero po wypadku".
Moze jeszcze mu skladales ta reke przy okazji na ulicy?
Zgłoś
23456789 2020-04-23, 19:54 1
Czarna tablica uwaga wypadki bez kozery tam nie stoi, nikomu źle nie życzę ale mam nadziejże więcej na motocykl nie wsiądzie.
Zgłoś
konto usunięte 2020-04-23, 22:06 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bonifacy69 2020-04-28, 9:23
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem