👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Otóż to. Gość z kamerką, chociaż zachował się nie do końca "sportowo", to jest na prawie. Nikogo nie musisz wpuścić, a jak ktoś się w ciebie wjebie to jego wina.
Kamerzysta kawal k**wy, wymuszajacy sam sobie winien tego co sie stalo, ale gdyby mniejsze ego bylo to widzac kierunek mozna bylo ustapic miejsca i po sprawie, odjac noge z gazu zamiast przyspieszac jak ktos napisal wczesniej. Nie popieram takiego wciskania sie na chama ale jest tez zasada ograniczonego zaufania kiedy nalezy ustapic takiemu imbecylowi aby zmniejszyc zagrozenie
Pałka teleskopowa? Ja mam z lewej strony pod gaśnicą (i pod ręką przy wysiadaniu) metrowy łom. I jak mnie ktoś pyta czym jeżdżę? Złomem
Zgodnie z prawdą. Niestety, tak tylko tam sobie leży. Ale pewnie kiedyś się doczeka.

Dobra dobra, ale jak jedziesz prawym pasem, to nie masz prawa wyprzedzać samochodu jadącego lewym pasem. Tamten chciał go(fakt nie umiejętniew) wyprzedzić a ten mu specjalnie przyśpieszał i doprowadził to wypadku drogowego.
mieszambeton napisał/a:
Zdajecie sobie sprawe ze to ruch lewostronny?
Wracaj do mieszania betonu.
klinsman111 napisał/a:
Dobra dobra, ale jak jedziesz prawym pasem, to nie masz prawa wyprzedzać samochodu jadącego lewym pasem.
Wracaj do kodeksu drogowego.
Fakt, że rzecz dzieje się gdzieś w Azji. Nie zmienia to faktu, że jak widać mamy w Polsce Orłów ulicznych całą masę. Szkoda, że ciemną. Ciemną masę, heh.
Nieśmieszne...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie