Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:44
Witam.
Niestety, kolejny mój filmik ze zdarzenia drogowego.
Wymuszenie podczas manewru wyprzedzania i zniszczone lewe koła jako tego skutek.

Wiem, że rozpocząłem wyprzedzanie na podwójnej ciągłej i z tego powodu można po mnie pojechać.
To, co z kolei zrobił ten baran (przy okazji uciekł z miejsca).. no na to brak mi słów.

< -- Od razu uprzedzam - pod koniec drę się dosyć głośno w nerwach, więc radzę ściszyć. Nie posiadam oprogramowania obecnie do montażu, dlatego też nie jestem w stanie tego wyciąć. -->

Druga sprawa to to, że słucham dość głośnio muzyki, to też radzę ściszyć.
Nagranie poniżej:

Poniżej zamieszczam zdjęcia obrazujące skutek..

Zgłoś
BrianGriffin 2017-08-28, 22:49 31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
micemincer 2017-08-28, 22:53
gościu w peugocie nie patrzył w lusterko przy wyprzedzaniu, bo była podwójna ciągła. Masz za swoje zresztą.
Zgłoś
innykonbarwyognia 2017-08-28, 23:04
Ale to i tak peżocika dojadą, he he.
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-28, 23:19 5
"masz za swoje, masz za swoje" Odezwali sie przepisowi kierowcy z bólem d.

Życzę powodzenia w sprawie, daj znać jak się skończyła.
Zgłoś
El_Vito 2017-08-28, 23:33 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PękniętySłoik 2017-08-29, 0:02 3
jedz na onkologie bo od tego gowna w glosnikach na bank masz raka
Zgłoś
markop4321 2017-08-29, 0:31
Gość od koła dostanie mandat za złamanie przepisów natomiast z peugeota dostanie mandat za spowodowanien kolizji drogowej
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-29, 0:48 8
Zgłoś
dziura617 2017-08-29, 1:45
sam sobie winny i jeszcze wdupia to w internaty żal
Zgłoś
barosz 2017-08-29, 2:37 4
Zgłoś
TytanowyRosomak 2017-08-29, 2:57 4
Zgłoś
manson__ 2017-08-29, 3:43
Zgłoś
Dam.ko 2017-08-29, 5:19 2
Poczekaj az twoja ubezpieczalnia zobaczy filmik... z ubezpieczenia moga byc nici...
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-29, 8:01 1
piwko za Łonę i niech dojebią szmaciarza z peżota, choć Tobie mandacik tez się należy. masz nauczkę za rumakowanie. zdarza się.
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-29, 8:50 21
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem