nie mam zamiaru tym filmikiem obrażać strażaków, ponieważ im należy się wieki szacunek, ale ten z tego filmiku się nie popisał
komentarz z YT:
"Akcja Straży Pożarnej w Muzeum Górnośląskim w Bytomiu, 2012.02.26. Podjechali w momencie, kiedy wychodziliśmy z muzeum, co wykorzystałem do sfilmowania reakcji Gucia na niespodziewany pokaz. Akcja zaczęła się od... próby wymuszenia rozbójniczego."
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
film o ratowaniu kotka na sadisticu... hahaha
adamba jebnij sie w czajnik pedrylu
Gdyby nie był w tym stroju strażaka, pełniącym funkcję publiczną tylko prywatną osobą to mógł mu zabrać telefon i przekazać prokuraturze czy tam policji. Ale zapomniał, że jest na służbie
konto usunięte
2012-02-29, 23:23
konto usunięte
2012-02-29, 23:37
@hiobe
No właśnie, wracaj tam skąd przyszedłeś bo tutaj na Sadolu tym swoim smęceniem długiej kariery Ci nie wróżę...
konto usunięte
2012-03-01, 0:58
piwo dla młodego
konto usunięte
2012-03-01, 8:24
preddy, wróżysz?Ty cyganie!!!!
konto usunięte
2012-03-01, 9:31
Koles co to nagrywal spoko bo nie byl nie grzeczny jak nie ktorzy w necie . Jesli chodzi o Strazaka to nic az tak zlego nie robil , tez mowil z kultura a ni nie szarpal sie ani nie zadzwonil na psy . to jest jeden z przykladow jak powinna wygladac rzeczywistosc rozwaizywania problemow bez pomocy rąk . A ilu z was chcialo by aby ktos nagrywal was jak pracujecie ?? Mnie wkorwia jak szef przychodzi na miejsce pracy chociaz jest spoko i rzadko bywa , ale sie patrzy a mi sie to nie podoba wiec nie dziwie sie strazakowi , po za tym tylko postraszyl
konto usunięte
2012-03-01, 19:34
Pan strażak zapomniał że to ten pan z dzieckiem płaci mu pensję, kupuje sprzęt i odzież. Tak więc, chyba może sobie filmować?
konto usunięte
2012-03-02, 18:09
konto usunięte
2012-03-02, 23:41
@UP jędras takie wypowiedzi to nie tutaj, szacunku nie masz do zwierzat nie wspomne o ludziach. Dla takich jak ty AUSCHWITZ !