👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tylko wojna i atom może usunąć to sp🤬olenie umysłowe, które jest aktualnie na świecie.
Niedoj🤬a młodzież z bogatych domów, z iphonami i Mcbookami, której mamusie podsuwają jedzonko pod nos.
@RobDeMay: myślę że dobrym pomysłem były by szwedzkie kiszone śledzie, po jednym dla każdego.
leonidkacap napisał/a:
a wielce miłościwie nam panujący pierwszy pedał III RP czaskowski pozwala na takie harce w swoim burdelu wybierzcie go na prezydenta polski to dopiero się zacznie już jego poj🤬a żona chce urządzać w szkołach tęczowe piątki
A niby co ma zrobić? przyjeżdża policja i ich usuwa. osobiście ma tam stać czy co? Widać że śmierdzisz pisem i gadasz głupoty. cały obecny rząd krytykuje ich zachowanie
@Aramis93
-nie strzelaj, jestem upośledzony
-udowodnij
-jestem z pisu
-nie strzelaj, jestem upośledzony
-udowodnij
-jestem z pisu

leonidkacap napisał/a:
a wielce miłościwie nam panujący pierwszy pedał III RP czaskowski pozwala na takie harce w swoim burdelu wybierzcie go na prezydenta polski to dopiero się zacznie już jego poj🤬a żona chce urządzać w szkołach tęczowe piątki
Kolejny pisowiec z gównem zamiast mózgu. Za PiSu protestowali na drogach tak samo i były tęczowe piątki hehe
Moim zdanim lepszy tęczowy piątek w każdej szkole niż to pisowskie gówno u władzy.
Kriski napisał/a:
Już gdzieś o tym pisałem, jak czaskoskiemu z ekipą wyjdzie w sondażach, że uznanie tych śmieci za przestępców da mu punkt do wyborów, to rudy się "wk🤬i" I mają pozamiatane.
Tak właśnie będzie. Jak jeszcze trochę poblokują i wk🤬ienie społeczeństwa sięgnie zenitu. Tusk rządzi według sondaży, co akurat jest dobre.
Move nie dla wszystkich wystarczy, ale miejsce na samochód zrobi

@leonidkacap: jasne. Może lepszy ten sterowany sp🤬olina faszysta
Piesinger napisał/a:
Move nie dla wszystkich wystarczy, ale miejsce na samochód zrobi
Ale efekt psychologiczny żaden.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie