Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Wypadek Audi vs. Cinquecento
MotoPirat • 2020-03-08, 17:02
Wypadek luty 2020, Warszawa, ul. Grochowska.
... mimo usilnych starań nie znalazłem, więc może jednak nie było (prócz w kompilacji polskie drogi).

Kierownik w Cinquecento wykonując manewr skrętu w lewo, mimo dobrej widoczności wymusza pierwszeństwo, wskutek czego dostaje mega strzała od szybkiego Audi:

- jeździec wypada z auta, a później trafia do szpitala
- cienki wywija 3 piruety
- rozkłada się na kawałki, którymi obrywa trzecie auto
- silnik ląduje 150m dalej
- Audi kładzie latarnię, ale nikomu nic się nie stało

Więcej info

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2020-03-08, 22:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mygyry 2020-03-08, 22:34
Wiewór napisał/a:

Twoje opinie pod tym tematem nie są już brane pod uwagę bo już udowodniłeś brak wiedzy bo nawet nie znasz KD.
Duzo gadasz a tylko wydaje ci se że coś wiesz zgodnie z efektem Krugera-Dunninga.

To może merytorycznie, bo podskakiwałeś z przecinaniem prawka a jak ci cytat wkleiłem to piszesz mi o nieznajomości, może masz problem z czytaniem? Mało tego zaraz spróbujesz mi zarzucić coś czego nawet nigdzie nie napisałem, ale to już twój typowy problem, że jak nie wiesz co napisać, to wyskakujesz gimnazjalnymi obelgami.
Zgłoś
Belweder 2020-03-08, 22:42 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lilmuzynio 2020-03-08, 22:55
Wina tego z kaldi - policja po otrzymaniu nagrania obarczyla wina wlasnie jego. Oczywiscie rycerz z sraudi sie odwolal do sadu czyli w praktyce kierujacy cinquecento i nagrywajacy ktory dostarczyl nagranie beda 3 pokolenia w przod placic wielmoznemu debilowi ze sraldi.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2020-03-08, 23:06
Zgłoś
superafgan87 2020-03-08, 23:24
Audi to takie nowe bmw
Zgłoś
supercharger 2020-03-08, 23:32 1
Zgłoś
Delano 2020-03-08, 23:33
Zgłoś
Mazi118d 2020-03-08, 23:48
Wina CC oczywista i Tyle w temacie. Koleś w audi nie powinien hamować tylko przyśpieszyć jak miał tak dużą prędkość i moc RS- a (podobnie robią kierowcy motocykli) ale widać że spanikował i heble heble i łup jak dzik w paśnik
Zgłoś
Dukenstein 2020-03-09, 2:26 1
Zgłoś
Emilian89 2020-03-09, 5:19
Zgłoś
konto usunięte 2020-03-09, 5:35 1
Zgłoś
23456789 2020-03-09, 7:20 3
Zgłoś
darayavahus 2020-03-09, 8:30 1
Zgłoś
Wiewór 2020-03-09, 8:36 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem