Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiem jaki zachod złyni ile wschod nam może dać dobrego, ba ile nam dał dobrego od 1939 roku. Mam nadzieję że nie zdążysz uciec na Białoruś. A jak jednak ci się uda to podzielisz los Emila
Statystyki się zgadzają moze jeszce medal za zasługi
@Sirius. Znaczy Sergiej, twoje prorosyjskie poglądy i nienawiść do panującej władzy powinna zostać prześwietlona przez organy. Wiem
Wiem jaki zachod złyni ile wschod nam może dać dobrego, ba ile nam dał dobrego od 1939 roku. Mam nadzieję że nie zdążysz uciec na Białoruś. A jak jednak ci się uda to podzielisz los Emila
Faszyzm, komunizm.... ich wszystkich łączyła miłość do przywódcy i rządu, i z radością donosili na wrogów systemu. Jesteś tak głupi, że nawet nie sklejasz, jak Twoje wypowiedzi są absurdalne

Faszyzm, komunizm.... ich wszystkich łączyła miłość do przywódcy i rządu, i z radością donosili na wrogów systemu. Jesteś tak głupi, że nawet nie sklejasz, jak Twoje wypowiedzi są absurdalne Chociaż to nie głupota, bo gdybyś był aż tak głupi to nie potrafiłbyś raczej do kupy złożyć zdania. To raczej schizofrenia. Ciekaw jestem czy to norma, że w zakładach pozwalają pacjentom swobodnie używać internetu.
Teraz do już na 100% jestem pewny skąd jesteś. Przykre ale stereotypy o Polsce „C” jednak skądś się biorą. Poddaje się, masz wolną rękę, idz wyprowadzać Polskę z unii i jak pisałem, czym szybciej kupuj bilet na Białoruś
A pod troskliwymi skrzydłami putina, ukraina była by wolna, ludze byli by szczescliwi.
No teraz to na pewno są szczęśliwi

Tutaj podają, że w autobusie było 20 osób, 3 zgineły, 6 rannych, kierowca aresztowany.[/Quake]
Jeśli to oficjalny komunikat, to w rzeczywistości 20 trupów, 3 jeszcze płyną i 6 zaginionych, a kierowca siostrzeniec miejscowego watażki robi już kurs na pilota w arełoflocie
![]()
Szkoda że się wszyscy nie utopili
A po co miałby tam z Leningradu jechać? Możliwe że pracuje w oddziale firmy albo zdalnie, ale ich siedziba mieści się właśnie w Leningradzie.Poddaje się, masz wolną rękę, idz wyprowadzać Polskę z unii i jak pisałem, czym szybciej kupuj bilet na Białoruś
Z drugiej strony, na Białoruś jeżdżą od niego bezpośrednie pociągi — właśnie sprawdziłam, na rozkładzie są co godzinę-dwie (choć tylko po południu).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie