Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 38 minut temu
konto usunięte 2014-02-28, 16:37 6
Pozdro.
nagrane dzisiaj data z kamerki 08.01.2012
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-28, 16:38 1
Stało się coś poważnego kierowcy traktora? No bo ładnie wylądował tutaj... pozdrowienia

@Meretrix
A coś Ty się dzisiaj urodził? Przecież takich dróg pełno jest, szczególnie pomiędzy małymi miasteczkami. To stara robota... Norma. Nie idzie się minąć i trzeba zjeżdżać na pobocze. Większość takich dróg już poszerzają teraz, ale dużo ich jeszcze zostało do zrobienia. Trzeba wolniej jechać, bo nieraz byłam świadkiem jak lusterka sobie pourywali, bo jechało dwóch kozaków i żaden nie chciał zjechać drugiemu.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-28, 16:38 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-28, 16:39 3
jumpertomek napisał/a:

enjoypoznan jakie skręcać ? ślepy jesteś ? chciał mu zjechać ciągnikiem, tam nawet skrętu nie ma bo same drzewa.. wina kierowcy tira

Wydawało mi się że jest tam jakaś leśna droga w którą skręcał.
Może jest tak jak piszesz mądralo i chciał mu zrobić miejsce. Ale w ten sposób wysunął swój narożnik i stało się j.w.

Nie byłbym taki pewien że wina kierowcy tira. Bo gdyby nie skręt traktora nic by się nie stało.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-28, 16:39 2
Nagrany dzisiaj ? Ale mam fazę nie wiedziałem , że dopiero 2012 rok O.o
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-28, 16:40 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-28, 16:40 8
chyba to wyprzedzający ma obowiązek zachowania bezpiecznej odległości?
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-28, 16:43 8
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-28, 16:44 1
Nie niepokoi Was ta data? W prawym dolny rogu ekranu ? Czy to jakiś spisek, o którym nie wiem|?
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-28, 16:44 1
Zgłoś
thorold289 2014-02-28, 16:45 2
Zgłoś
strus1331 2014-02-28, 16:46 6
Zgłoś
mati22252 2014-02-28, 16:46 2
Oglądałem filmik kilkanaście razy i nie widać by ciągnik skręcił. Rozsiewacz zawieszony na tylnym TUZ'ie kołysał się na boki bo tak to jest zrobione a TIR nie zachował bezpiecznej odległości i się zaczepiły. Widać nawet proste koła przednie ciągnika w momencie gdy podniosło oś do góry.
Zgłoś
maksymilian45 2014-02-28, 16:46 11
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-28, 16:52 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem