📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 1:41

Szpecem nie jestem ale wydaje mi się że kierowca mógłbyc zmęczony, lekko spał i nie zaczaił że prawy stoi, poszedł lewym bo było miejsce myśląc że wyprzedza. Kilka razy złapałem się na takim przysypianiu, zawsze zjazd na parking i drzemka albo trochę ruchu.
Manillajay napisał/a:
No k***a debil. sam sobie winien. Przecież tylko jakiś niedoświadczony, młody gniewny co to zapie**ala na prostej ile fabryka dała, nie mógł tego przewidzieć.
tym bardziej że prawy stoi, a z takiego też Janusze potrafią wyjechać aby koreczek ominąć.
McQurwa napisał/a:
Autopilot w tesli
Uwierz mi autopilot w tesli choć jeszcze w 100% niedopracowany jest dużo bezpieczniejszy niż mnóstwo debili na drogach. Tesla w tym przypadku by zwolniła a potem wyhamowała.
Autonomia przegrywa z człowiekiem pod względem inteligencji jednak wygrywa pod względem rozpoznawania obiektów na drodze tym bardziej w ciemności, w dodatku potrafi lepiej obliczyć trajektorię zderzenia z obiektami poruszającymi się w pobliżu i ich uniknięcia niż człowiek. Aczkolwiek debil za kierownicą przegrywa z autonomią we wszystkich kategoriach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie