Całe szczęście wszyscy przeżyli. Pozdrawiamy
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
Co wy się tym CRXem podniecacie? Pewnie niemCY płakali jak sprzedawali po połówce i dlatego wyszło jak wyszło. Żeby przy 160 tak miotalo samochodem...
Poza tym żadnen rarytas ten CRX nawet fiat bravo I ma 160 km przy 4500 obrotów i nie buczy jak kombajn zbożowy
Ja się pytam w którym schowku się schował kierowca z kamerzystą że z takiego wraku wyszli żywi...
Powiedzenie: więcej szczęścia niż rozumu znajduje tu swoje potwierdzenie
Poza tym żadnen rarytas ten CRX nawet fiat bravo I ma 160 km przy 4500 obrotów i nie buczy jak kombajn zbożowy
Ja się pytam w którym schowku się schował kierowca z kamerzystą że z takiego wraku wyszli żywi...
Powiedzenie: więcej szczęścia niż rozumu znajduje tu swoje potwierdzenie
a poza tym nech się jakiś ekspert wypowie czy ten samochód nie powinien si wokół drzewa owinąć zamiast tak ładnie przepołowić? Chyba na spawach coś puściło nie?
... Widać już wcześniej jakiś idiota z Zachodu szlaki tym samochodem przecierał
a zaszpanuje przed kumplami że mój CRX 160 wyciąga na prostej...
kuźwa nawet Berlingo które miałem przyjemność posiadać wyciągalo tyle ( po dłuuuuuugim czasie, ale nie od tego to auto, ważne że silne jak ciągnik), a z gorki to nawet 175, gorzej jak nagle wiatr zawiał, bujało gorzej niż tirem
kuźwa nawet Berlingo które miałem przyjemność posiadać wyciągalo tyle ( po dłuuuuuugim czasie, ale nie od tego to auto, ważne że silne jak ciągnik), a z gorki to nawet 175, gorzej jak nagle wiatr zawiał, bujało gorzej niż tirem
Funkcjonuje stereotyp że właściciele BMW to kretyni, ale znam dwóch (byłych) właścicieli CRX-ów i żaden z nich nie był normalny. Większych głąbów, pozerów i niedojebów ze świecą szukać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie