Filmik dla idiotów,którzy piszą,że skręcanie tylko w lewo jest proste i nudne
Skończyło się na złamanym nadgarstku
p................0
2014-05-30, 22:07
K🤬a, znaleźli się specjaliści od wyścigów. Przez kilka ostatnich lat IndyCars (czyli seria w której też jest kilka owalnych torów w kalendarzu) była o wiele ciekawsza niż to "cywilizowane f1".
Ale kierowca owszem, idiota. Wszyscy zawsze puszczają kierownice przed walnięciem.
Jako, że jestem specjalistą ponieważ gram w FORZA 4 na xbox-ie pozwolę sobie potwierdzić tezę zawartą w poście z filmem- skręcanie w lewo na owalu wcale nie jest łatwe
moze jest ograniczony jak nawet samo skręcanie w lewo mu nie idzie
podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
R................9
2014-05-31, 10:42
LIONER napisał/a:
prostym?
No prostym, nieskomplikowanym ,no chyba że ten "zakręcik" to szczyt możliwości kierowcy.
Swoją drogą to tylne opony u się zużyły, dużo grałem w GT 5 na tym torze
4................h
2014-05-31, 12:23
Kurna w takim aucie mają kamerki z głosem a w F1 to podstawiają głos nagrywany przy bandach. szok
E................o
2014-05-31, 13:21
Liczyłem na to, że gdy już stał na środku toru ktoś jeszcze w niego przyp🤬oli
Jakbyście nie mieli oczu w dupie to byście zobaczyli, że tuż przed wypadkiem koła nie są ustawione równolegle i kierowca stracił sterowność. Wypadek spowodowany awarią układu kierowniczego.
L................R
2014-05-31, 18:52
Stato napisał/a:
Jakbyście nie mieli oczu w dupie to byście zobaczyli, że tuż przed wypadkiem koła nie są ustawione równolegle i kierowca stracił sterowność. Wypadek spowodowany awarią układu kierowniczego.
Stracił sterowność bo wpadł w poślizg,nadsterowność a koła nie są ustawione równolegle bo kontrował,to chyba oczywiste,a nie żadna awaria układu kierowniczego
m................a
2014-05-31, 21:12
@ JURIJ_77 - Podobno te opony to nie są jakieś zużyte ze śmietnika, tylko nowe, ale z odrzutów, dla tego tak dobrze wyglądają. Na Torze Poznań właśnie widziałem i się zdziwiłem, że takie ładne, że można by kilka sezonów pośmigać...
C🤬j z tym że sie wyj🤬. Zaważył ktoś że po chwili przyjechał niewidzialny samochód :O ?