Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
goral__ 2024-03-16, 22:27 4
ma kto wiecej foto?
Zgłoś
Yolanda 2024-03-16, 22:35 1
wojtas22 napisał/a:

Ta kobieta była w 8 miesiącu ciązy - dziecko zginelo na miejscu. A gość podobno zbankrutował lub problemy finansowe jakies i prawdopodobnie w taki sposób popełnił samobójstwo.

Wojtas, wsiadaj do Poloneza ze Spejsonem i Wałem.... I nie p🤬l.
Zgłoś
Nome 2024-03-16, 22:57 11
Nazhir napisał/a:

cóż za partacz - nawet porządnie samobója nie umie zrobić, bo żona przeżyła.

to nie była jego żona!

kurde i jeszcze przez pomyłkę dałam ci plusa...

facet chyba faktycznie miał problemy finansowe, bo już jakiś rok temu windykatorzy się ogłaszali przy jego profilu w gowork

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
Quba23 2024-03-16, 23:35 6
Bardzo dobrze, jednego śmiecia mniej.
Zgłoś
mun66 2024-03-16, 23:41 5
mianas napisał/a:

Teraz zaczęły się bankructwa wraca stare dobre czasy..

wracają? facet miał problemy od dawna. jak chcesz robić politykę to wypad.
Zgłoś
Ben82 2024-03-17, 0:14 1
ale urwał
Zgłoś
lukas_21221 2024-03-17, 1:00 11
Nazhir napisał/a:

cóż za partacz - nawet porządnie samobója nie umie zrobić, bo żona przeżyła. Wystarczyło kupić kaszlaka i przywalić w papierową reklamę przy 40km/h.
Albo jak jakiś Brazylijczyk, czy inny CHindus strzelić sześnaście do żony, a potem wejść na słup elektryczny. Tyle jest fajnych, ciekawych i nietuzinkowych sposobów na samobója, a ten jak ostatnia oferma wali nowym Mercedesem w ciężarówkę. Cud, że w ogóle sam umarł.

A ty jestes k🤬a tak tępy, ze nawet nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Wyp🤬alaj do szkoły parchu
Zgłoś
majeńka 2024-03-17, 1:20 6
smc napisał/a:

Szkoda dziecka... [ ' ]

Dziecka nie było, tylko płód. Ja wiem że kościołojebliwi nie znają języka polskiego, ale "dziecko" to zaczyna się w chwili urodzenia.

Nome napisał/a:

facet chyba faktycznie miał problemy finansowe, bo już jakiś rok temu windykatorzy się ogłaszali przy jego profilu w gowork

Tak więc nowa droga proteza penisa to najlepszy wydatek.

GeorgeHarvey1 napisał/a:

Kierowca trup, kobieta w ciąży do szpitala. Ustroń Nierodzim

Przynajmniej dobrze nazwana miejscowość.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Mietek7567 2024-03-17, 1:40 7
Ajot napisał/a:

Czytam w mediach jakim to facet był znanym biznesmenem budującym drogi.
Wszedłem więc na stronę jego firmy, wybrałem sekcję nasz park maszynowy i co mamy: 5 koparek i 2 cięzarówki.
Samochody ok. 20-letnie, koparki 20-30-letnie. Nic dziwnego, ze miał problemy finansowe skoro zamiast inwestować z firmę wydawał kasę na zabawki jak ten MB GLE63AMG.

U mnie w mieście chłop na 40 letnich dźwigach dorobił się kilku aut wyższej klasy. Ten złom potrafi na siebie zarobić to po co w nowe inwestować.

majeńka napisał/a:

Dziecka nie było, tylko płód. Ja wiem że kościołojebliwi nie znają języka polskiego, ale "dziecko" to zaczyna się w chwili urodzenia.

Jak byś zabił taki "płód" to by cię za morderstwo sądzili.
Zgłoś
Emilian89 2024-03-17, 1:56 5
fadamako napisał/a:

„Kierowca trup, kobieta w ciąży do szpitala" - zatem wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
„Kierowca trup, kobieta w ciąży do szpitala" - zatem wszystkiego dobrego na nowej drodze życia

Ja mam tylko pytanie jedno do Ciebie, kto ci k🤬a dał prawa wyborcze? Skoro nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

"W wyniku tego wypadku do szpitala została przewieziona kierująca toyotą kobieta. Mężczyzna, który był w mercedesie, zginął na miejscu"
Zgłoś
viking19 2024-03-17, 3:25 3
wojtas22 napisał/a:

Ta kobieta była w 8 miesiącu ciązy - dziecko zginelo na miejscu.

co ty p🤬lisz? nigdzie nie ma mowy o tym.
zginął kierowca mercedesa, kobieta w ciąży do szpitala.
w ŻADNYM artykule nie było wspomniane o śmierci dziecka.
Zgłoś
Dawidj93 2024-03-17, 5:24 16
viking19 napisał/a:

co ty p🤬lisz? nigdzie nie ma mowy o tym.
zginął kierowca mercedesa, kobieta w ciąży do szpitala.
w ŻADNYM artykule nie było wspomniane o śmierci dziecka.

jestem z pobliskiej miejscowości. Koleś trup na miejscu firma mu padła auto było wypożyczone. Pani z toyoty faktycznie dziecko straciła i sama Ledwo żyję. Leży na ojomie w Bielsku. I ma 3 dzieci w domu ... w mercedesie glowa była na tylnim siedzeniu
Zgłoś
Kamyk2727 2024-03-17, 6:28 3
Kobieta w ciąży - NIErodzim
Zgłoś
Maculata 2024-03-17, 7:24 15
majeńka napisał/a:

dziecko zaczyna się w chwili poczęcia i nie ma to nic wspólnego z kościołem.
Zgłoś
Konto usunięte 2024-03-17, 8:35 14
majeńka napisał/a:

Dziecko czy płód to bez znaczenia. Był mały człowiek, który być może był z niecierpliwością oczekiwany. Rozumiem że dla ciebie, jest bez znaczenia wyskrobać się nawet w ósmym miesiącu ale trzeba mieć na uwadze, że dla niektórych życie innych ma znaczenie (ten tekst dotyczy wyłącznie ludzi)

C🤬j mógł się powiesić a nie wypadkami robić problemy innym
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie