Ta kobieta była w 8 miesiącu ciązy - dziecko zginelo na miejscu. A gość podobno zbankrutował lub problemy finansowe jakies i prawdopodobnie w taki sposób popełnił samobójstwo.
Wojtas, wsiadaj do Poloneza ze Spejsonem i Wałem.... I nie p🤬l.
cóż za partacz - nawet porządnie samobója nie umie zrobić, bo żona przeżyła.
to nie była jego żona!
kurde i jeszcze przez pomyłkę dałam ci plusa...
facet chyba faktycznie miał problemy finansowe, bo już jakiś rok temu windykatorzy się ogłaszali przy jego profilu w gowork
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!Teraz zaczęły się bankructwa wraca stare dobre czasy..
wracają? facet miał problemy od dawna. jak chcesz robić politykę to wypad.
cóż za partacz - nawet porządnie samobója nie umie zrobić, bo żona przeżyła. Wystarczyło kupić kaszlaka i przywalić w papierową reklamę przy 40km/h.
Albo jak jakiś Brazylijczyk, czy inny CHindus strzelić sześnaście do żony, a potem wejść na słup elektryczny. Tyle jest fajnych, ciekawych i nietuzinkowych sposobów na samobója, a ten jak ostatnia oferma wali nowym Mercedesem w ciężarówkę. Cud, że w ogóle sam umarł.
A ty jestes k🤬a tak tępy, ze nawet nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Wyp🤬alaj do szkoły parchu
Dziecka nie było, tylko płód. Ja wiem że kościołojebliwi nie znają języka polskiego, ale "dziecko" to zaczyna się w chwili urodzenia.Szkoda dziecka... [ ' ]
Tak więc nowa droga proteza penisa to najlepszy wydatek.facet chyba faktycznie miał problemy finansowe, bo już jakiś rok temu windykatorzy się ogłaszali przy jego profilu w gowork
Przynajmniej dobrze nazwana miejscowość.Kierowca trup, kobieta w ciąży do szpitala. Ustroń Nierodzim

podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Czytam w mediach jakim to facet był znanym biznesmenem budującym drogi.
Wszedłem więc na stronę jego firmy, wybrałem sekcję nasz park maszynowy i co mamy: 5 koparek i 2 cięzarówki.
Samochody ok. 20-letnie, koparki 20-30-letnie. Nic dziwnego, ze miał problemy finansowe skoro zamiast inwestować z firmę wydawał kasę na zabawki jak ten MB GLE63AMG.
U mnie w mieście chłop na 40 letnich dźwigach dorobił się kilku aut wyższej klasy. Ten złom potrafi na siebie zarobić to po co w nowe inwestować.
Dziecka nie było, tylko płód. Ja wiem że kościołojebliwi nie znają języka polskiego, ale "dziecko" to zaczyna się w chwili urodzenia.
Tak więc nowa droga proteza penisa to najlepszy wydatek.
Przynajmniej dobrze nazwana miejscowość.
Jak byś zabił taki "płód" to by cię za morderstwo sądzili.
„Kierowca trup, kobieta w ciąży do szpitala" - zatem wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
„Kierowca trup, kobieta w ciąży do szpitala" - zatem wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
Ja mam tylko pytanie jedno do Ciebie, kto ci k🤬a dał prawa wyborcze? Skoro nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
"W wyniku tego wypadku do szpitala została przewieziona kierująca toyotą kobieta. Mężczyzna, który był w mercedesie, zginął na miejscu"
Ta kobieta była w 8 miesiącu ciązy - dziecko zginelo na miejscu.
co ty p🤬lisz? nigdzie nie ma mowy o tym.
zginął kierowca mercedesa, kobieta w ciąży do szpitala.
w ŻADNYM artykule nie było wspomniane o śmierci dziecka.
jestem z pobliskiej miejscowości. Koleś trup na miejscu firma mu padła auto było wypożyczone. Pani z toyoty faktycznie dziecko straciła i sama Ledwo żyję. Leży na ojomie w Bielsku. I ma 3 dzieci w domu ... w mercedesie glowa była na tylnim siedzeniuco ty p🤬lisz? nigdzie nie ma mowy o tym.
zginął kierowca mercedesa, kobieta w ciąży do szpitala.
w ŻADNYM artykule nie było wspomniane o śmierci dziecka.
Dziecka nie było, tylko płód. Ja wiem że kościołojebliwi nie znają języka polskiego, ale "dziecko" to zaczyna się w chwili urodzenia.
dziecko zaczyna się w chwili poczęcia i nie ma to nic wspólnego z kościołem.

Dziecko czy płód to bez znaczenia. Był mały człowiek, który być może był z niecierpliwością oczekiwany. Rozumiem że dla ciebie, jest bez znaczenia wyskrobać się nawet w ósmym miesiącu ale trzeba mieć na uwadze, że dla niektórych życie innych ma znaczenie (ten tekst dotyczy wyłącznie ludzi)
C🤬j mógł się powiesić a nie wypadkami robić problemy innym