📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

@jaacaman Zwracam honor i przepraszam za najazd, po prostu wk*riwają mnie opinie ekspertów, przecież widzisz, że 2 samochody nie bez powodu stoją i ustępują mi pierwszeństwa. Myślałem, że napisałem tam gdzieś wyżej, że kierujący samochodem skręca w lewo. Tak czy siak jeszcze raz najmocniej przepraszam ; )
Korwa już nie wiem komu odpisuje, nasrane jest komentarzy a to mój pierwszy post, przepraszam za tamten najazd tego komu to napisałem.
Korwa już nie wiem komu odpisuje, nasrane jest komentarzy a to mój pierwszy post, przepraszam za tamten najazd tego komu to napisałem.

nowynick napisał/a:
wysyp debili na sadolu ostatnio to jakaś plaga. Testy gimnazjalne się pokończyły czy co?
nie, po prostu 95% jednosladowcow uwaza sie za bogow szos i wszystko co zle dla nich powinno sie zlikwidowac.
Up
a co to ma wspólnego z tym, że jakiś dekiel życzy człowiekowi śmierci z powodu faktu posiadania prawa jazdy kat. A?
a co to ma wspólnego z tym, że jakiś dekiel życzy człowiekowi śmierci z powodu faktu posiadania prawa jazdy kat. A?

Kierowca samochodu jest w stanie prawidłowo ocenić szybkość zbliżania się motocykla dopiero z odległości około 60 metrów, stąd najczęstszym powodem wypadków z udziałem motocykli jest wymuszenie pierwszeństwa przez pojazd z lewoskrętu albo prawoskrętu, w którym kierowca sądził, że zdąży przed motocyklistą.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie