As a result of the accident, the 47-year-old driver of the Volkswagen died on the spot. The 36-year-old Lexus driver and her 9-year-old passenger, who at the time of the accident was sitting in the back without a child restraint, the 52-year-old Renault driver and two of his passengers, as well as the 49-year-old Volkswagen passenger, were injured.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:23
PabllosSantoDaSilva napisał/a:
Większość powinna pamiętać jeszcze film z Octavią gdzie człowiek za kierownicą zachował więcej trzeźwości umysłu i zrobił unik - uciekł pewnej śmierci.
Pod Gorzowem dwa auta uciekły na pobocze, a ciężarówka bez hamowania rozpłaszczyła sobie kabinę na cysternie stojącej w korku. Był tu filmik z tej akcji.
Wymówki kierowców ciężarówek:
-to nie moja wina, to ten z naprzeciwka urwał mi lusterko
-to nie ja zbiłem klosz od lampy, ktoś mi to zrobił, jakbym to był ja to bym poczuł
-nie wiem za co dostałem mandat, ale go przyjąłem
- coś w aucie robi: zzyttt, zzyyttt, co mam robić ?
-to nie moja wina, to ten z naprzeciwka urwał mi lusterko
-to nie ja zbiłem klosz od lampy, ktoś mi to zrobił, jakbym to był ja to bym poczuł
-nie wiem za co dostałem mandat, ale go przyjąłem
- coś w aucie robi: zzyttt, zzyyttt, co mam robić ?
ale ze ten z VW zmarl on the spot? Został uderzony z tylu, czyli jakby został przyspieszony 0-100 w sekundę. zagłówek powinen zrobić robotę. Ale nie wiem jak narządy wewnętrzne sie zachowują wobec takiego przyspieszenia....
Z-etka jest na szybie?
No jest. Wiec wiadomo gdzie to się działo. Nie ma się co rozczulać bo wychodzi na to, ze żaden człowiek nie ucierpiał
No jest. Wiec wiadomo gdzie to się działo. Nie ma się co rozczulać bo wychodzi na to, ze żaden człowiek nie ucierpiał
Pieszczoch25 napisał/a:
praca kierowcy nie należy do najłatwiejszych, często jedziesz półprzytomny
Inteligentny i myślący kierowca, co jest rzadkością w tym zawodzie, bo idą tam tłuki, przygłupy, chamy, prostaki, prymitywy, cwaniaki alimenciarze, ci na których komornik siedzi - czyli lokalna śmietanka z osiedla - zjeżdża bez gonienia do swojej rodziny, niezestresowany i nieprzemęczony.
Zapewne dla takiego debila jak ty, jest to nie do pomyślenia.
Ps. Jak jesteś w trasie to Karynkę sąsiad obraca
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie