Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wypadek na autostradzie
Duczki1234 • 2023-05-04, 11:29
As a result of the accident, the 47-year-old driver of the Volkswagen died on the spot. The 36-year-old Lexus driver and her 9-year-old passenger, who at the time of the accident was sitting in the back without a child restraint, the 52-year-old Renault driver and two of his passengers, as well as the 49-year-old Volkswagen passenger, were injured.

Zgłoś
Takafura 2023-05-04, 16:01 1
PabllosSantoDaSilva napisał/a:

Większość powinna pamiętać jeszcze film z Octavią gdzie człowiek za kierownicą zachował więcej trzeźwości umysłu i zrobił unik - uciekł pewnej śmierci.

Pod Gorzowem dwa auta uciekły na pobocze, a ciężarówka bez hamowania rozpłaszczyła sobie kabinę na cysternie stojącej w korku. Był tu filmik z tej akcji.
Zgłoś
psotna_cipka 2023-05-04, 16:13 7
Dziś do pracy przyjechał taki tłuk. Miał k🤬a adres, współrzędne, mapę i opis dojazdu. I tak kretyn zabłądził. Nawet rozmowa telefoniczna nie pomogła. Niestety większość kierowców ciężarówek długodystansowych to tępe c🤬je.
Zgłoś
Mariusz 2023-05-04, 16:48 2
pytolsky napisał/a:

Tirowcy w hierarchii zawodów stoją nawet niżej niż tirówki. Dz🤬ka to się przynajmniej podmyje, a takie "kjerofca" ciągle jebie potem i harnasiem. Ha tfu, podludzie.

Racja, ale to itak wyżej niż twoja stara
Zgłoś
CzarnyAdolf 2023-05-04, 16:53
Szkoda, że nie wp🤬lił się w c🤬ja z literką Z na tylnej szybie
Zgłoś
argen64 2023-05-04, 17:23
Zawsze w takiej sytuacji, gdy dojeżdżam do korka, włączam awaryjne.
Zgłoś
TerazPolska123 2023-05-04, 17:50
on miał tempomat z deski i gwoździa
Zgłoś
turor 2023-05-04, 18:37
Wymówki kierowców ciężarówek:

-to nie moja wina, to ten z naprzeciwka urwał mi lusterko
-to nie ja zbiłem klosz od lampy, ktoś mi to zrobił, jakbym to był ja to bym poczuł
-nie wiem za co dostałem mandat, ale go przyjąłem
- coś w aucie robi: zzyttt, zzyyttt, co mam robić ?
Zgłoś
TwistedPsycho 2023-05-04, 19:47
ale ze ten z VW zmarl on the spot? Został uderzony z tylu, czyli jakby został przyspieszony 0-100 w sekundę. zagłówek powinen zrobić robotę. Ale nie wiem jak narządy wewnętrzne sie zachowują wobec takiego przyspieszenia....
Zgłoś
Pieszczoch25 2023-05-04, 19:49 2
Jaka jest przyczyna wj🤬ia? Jeździłem po europie 2lata, To nie jest normalne takie wp🤬lenie się w stojące osobówki,

~VeIture napisał/a:

I oni tak jeżdżą. Ma k***a kabinę 2 metry nad ziemią ale i tak wyj***ne jajca na to co się dzieje na drodze bo on przecież k***a tyle kilometrów w życiu zrobił, że nic go nie zaskoczy i on się zna i może sobie telewizor oglądać zamiast na drogę się patrzeć.
Od początku nagrania widać, że stoją samochody. Przez 15 sekund nie patrzył w ogóle na drogę pie**olony morderca.
Ktoś stracił ojca/syna/męża bo j***ny janusz ma wywalone.

Nie znasz tematu nie oceniaj jak jeżdżą, praca kierowcy nie należy do najłatwiejszych, często jedziesz półprzytomny, jak chcesz zdążyć zjechać do domu zobaczyć żonę i dzieciaki. Oczywiście nikt nie kazał zostać mu kierowcą, tak jak w innych zawodach nie miałeś nakazu wybrania takiej profesji.

podpis użytkownika

obczajenie avataru spowoduje k🤬ice nerwową hejtera
Zgłoś
Lubie_w_dupe 2023-05-04, 20:18 1
~VeIture napisał/a:

I oni tak jeżdżą. Ma k🤬a kabinę 2 metry nad ziemią ale i tak wyj🤬e jajca na to co się dzieje na drodze bo on przecież k🤬a tyle kilometrów w życiu zrobił, że nic go nie zaskoczy i on się zna i może sobie telewizor oglądać zamiast na drogę się patrzeć.
Od początku nagrania widać, że stoją samochody. Przez 15 sekund nie patrzył w ogóle na drogę p🤬lony morderca.
Ktoś stracił ojca/syna/męża bo j🤬y janusz ma wywalone.

nie zesraj sie
Zgłoś
yaiba 2023-05-04, 21:11 2
Z-etka jest na szybie?
No jest. Wiec wiadomo gdzie to się działo. Nie ma się co rozczulać bo wychodzi na to, ze żaden człowiek nie ucierpiał

podpis użytkownika

Putin la Puta Kaput
Zgłoś
Trolik1 2023-05-04, 22:26
W kacaplandii to normalka przecież.
Zgłoś
b................u 2023-05-04, 22:49 3
Pieszczoch25 napisał/a:

praca kierowcy nie należy do najłatwiejszych, często jedziesz półprzytomny, jak chcesz zdążyć zjechać do domu zobaczyć żonę i dzieciaki.

To może trzeba by pomyśleć, że ktoś inny też jedzie do domu zobaczyć żonę i dzieciaki, a ty tępy c🤬ju jadąc półprzytomny rozmiazdzysz go na jezdni bo ci się przysnie.
Zgłoś
Pieszczoch25 2023-05-05, 2:23
babazwozu napisał/a:

To może trzeba by pomyśleć, że ktoś inny też jedzie do domu zobaczyć żonę i dzieciaki, a ty tępy ch*ju jadąc półprzytomny rozmiazdzysz go na jezdni bo ci się przysnie.

To samo mosna powiedzieć każdemu piratowi. A ty j🤬y debilu sklej p🤬dę jak nie znasz tematu.

podpis użytkownika

obczajenie avataru spowoduje k🤬ice nerwową hejtera
Zgłoś
turor 2023-05-05, 6:01
Pieszczoch25 napisał/a:

praca kierowcy nie należy do najłatwiejszych, często jedziesz półprzytomny

Inteligentny i myślący kierowca, co jest rzadkością w tym zawodzie, bo idą tam tłuki, przygłupy, chamy, prostaki, prymitywy, cwaniaki alimenciarze, ci na których komornik siedzi - czyli lokalna śmietanka z osiedla - zjeżdża bez gonienia do swojej rodziny, niezestresowany i nieprzemęczony.
Zapewne dla takiego debila jak ty, jest to nie do pomyślenia.

Ps. Jak jesteś w trasie to Karynkę sąsiad obraca
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie