👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
K_T napisał/a:
Zachęcam ekspertów do wypowiedzi, może ktoś wyjaśni przyczynę wypadku
![]()
Jechały samochody i się zderzyły.

przyczyna wypadku jest oczywiscie jego miejsce, a mianowicie rosja . tutaj nic nie jest dziwne nawet jak nie da sie tego wytlumaczyc
Zachęcam ekspertów do wypowiedzi, może ktoś wyjaśni przyczynę wypadku

Do wypadku przyczynił się kierowca w SUV-ie przed nim ,który chciał zawrócić ,widać jak inni kierowcy zjeżdżają na prawy pas,natomiast poszkodowany za późno go zauważył i jeb,zakończył podróż na poboczu.

gosc przed nim 'uciekl' na prawy pas, moze cos na drodze lezalo, a on nie zdazyl zauwazyc, i opone przebilo?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie