👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@karinata, myślę, że jednak miały farta, bo na 99% jest to ta sama sytuacja kiedy babsko za kółkiem w niebezpiecznej sytuacji zamiast coś robić woli drzeć japę.

Już tyle nie myśl. Tam każdy miał farta, a największym kretynizmem wykazało się tych dwóch, którzy rączo zwiali akurat na kurs kolizyjny. A lasia, która zdążyła jedynie zasłonić oczy właściwie jest najbardziej usprawiedliwiona, bo jej ten samochód zapewne zniknął z pola widzenia (była zasłonięta) i jak się już pojawił, to było za późno na cokolwiek.
Hm. Serio wolisz drzeć japę? Dziwna jesteś.
Hm. Serio wolisz drzeć japę? Dziwna jesteś.

Trzeba być nie złym z🤬bem żeby usiąść podczas rajdu na zewnętrznej zakrętu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie