Pan spadł sobie około 15 metrów w dół, więc nikt z przejeżdżających go nie widział
1:30 dla niecierpliwych.
Swoją drogą, musi być to przej🤬e, gdy leżysz i nie możesz się ruszyć. Słyszysz tylko silniki przejeżdżających nieopodal motocykli licząc, że ktoś cię zauważy
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-12-06, 19:18
ja też jeżdżę na sportowym i gdyby potrafił na nim jeździć to na pewno by przejechał ten zakręt, mógł się bardziej złożyć do zakrętu, w innym wypadku i tak byłaby gleba ale doświadczony motocyklista będzie wiedział że czegoś nie wybroni i najlepszym rozwiązaniem jest samemu położyć motocykl
konto usunięte
2012-12-06, 19:30
W p🤬dzie masz 15 metrow a nie na tym filmiku.
konto usunięte
2012-12-06, 19:36
wątrobę odkupię
konto usunięte
2012-12-06, 19:47
Mistrz prostej. Jednego idioty mniej.
konto usunięte
2012-12-06, 19:49
Daję browar, gdyż lubię materiały z debilami i warzywami.
Niech zdycha. Jest debilem, sam się pokarał.
konto usunięte
2012-12-06, 20:26
Przecenił swoje możliwości i tyle. Pewnie jeszcze koledzy mu poradzili, żeby na pierwszy motocykl nie kupował 600 tylko od razu litra, bo 600 szybko się znudzi. I mamy tego efekty
konto usunięte
2012-12-06, 21:36
Kwiczy jak zarzynana świnia - co za nieudacznik
Gdybym przejeżdżał obok pomógłbym mu i go dobił. Po co się ma biedak męczyć.
MANHOLO napisał/a:
Swoją drogą, musi być to przej***ne, gdy leżysz i nie zdajesz sobie sprawy, jak głupi jesteś, bo rozwaliłeś się na własne i wyraźne życzenie.
Dobrze, że przed komputerem nic podobnego ci się nigdy nie wydarzy
konto usunięte
2012-12-07, 12:07
szkoda ze szybciej nie jechał niech leży i kwiczy