Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Raflik 2020-08-30, 19:31
~Halman napisał/a:

A to nie jest tak że cug to konkretnie pociąg ale od niem. bahnhof (dworzec kolejowy), przekształcone po śląsku w banhof skrócone do ogólnikowego bana (kolej) ? Pytam sie bo ja to tylko małopolska jestem

Co ty dupisz Jak BANA to " tramwaj "
Zgłoś
pacholl 2020-08-30, 20:47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kulawiec 2020-08-31, 14:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Meler 2020-08-31, 22:32
C0C0JUMBO napisał/a:

j***ć gware... Żyjesz w Polsce to się dostosuj z językiem buraku

Się dostosuj a ksywa cokojumbo
Zgłoś
Antek01 2020-09-01, 11:39
Zgłoś
andyq 2020-09-02, 19:02
Antek01 napisał/a:

Za to zagłębioki jak ci wszyscy "nibymądrzy" politycy z tv.
Hahahaha wybudować elektrownie atomowe? Barany z warszawki nie potrafią ścieków w oczyszczalni zatrzymać, a ty chcesz elektrownie atomową? Chyba, że marzy ci się drugi Czarnobyl, to śmiało.
Zresztą stwierdzenie, że lepiej zapełniać magazyny rezerw narodowych produktami potrzebnymi przy epidemii mówi samo za siebie, że jesteś kretynem, który wierzy we wszystko co telewizja ci podsunie.

Nie głupi tępy debilu z elektoratu Korwina. Nie czerpię informacji z telewizji. O magazynach rezerw przeczytasz w oficjalnych jawnych raportach które instytucje państwowe muszą publikować.
A co do elektrowni jadrowej to muszę cię zmartwić ale już nawet według oficjalnych planów w Polsce do około 2040 planowane jest uruchomienie 6 bloków. Czy to się uda czy nie? Nikt nie wie ale za kilkadziesiąt lat nikt węgla nie kupi. Więc zacznij kopać szybciej to swoje czarne złoto.
Zgłoś
Antek01 2020-09-03, 12:17
Zgłoś
Krzychu5995 2020-09-04, 23:59
ktoś mi powie co tam robił bumblebee? xD
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem