Wypadek wydarzył się 10 grudnia ok godziny 17. Według pierwszych ustaleń, 19-latek prowadzący osobówkę chciał wyprzedzić kilka ciężarówek. Gdy był w trakcie tego manewru z przeciwka nadjechał ciągnik siodłowy marki DAF z naczepą. 45-letni kierowca tira zjechał na prawo, by zrobić osobówce jak najwięcej miejsca, ale i tak doszło do wypadku(BMW zostało wciągnięte pod naczepę).Po czołowym zderzeniu DAF ciągnąc za sobą BMW wypadł z drogi na lewą stronę, gdzie poniżej płynie wodna struga. Tu się złamał. Część naczepy z ładunkiem nawozu wystawała nad jezdnię. Osobówka została poważnie zniszczona. Kierowca pozostaje w śpiączce. Marka przypadkowa?
Poniżej kilka fotek:
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Szkoda ciągnika i towaru a najbardziej kierowcy, oczywiście tej ciężarówki.
Raczej 19 lat ma tutaj decydujący wpływ a nie marka. Jakby ten sam osobnik jechał audi albo mietkiem efekt byłby identyczny.
mógł ujek z BMW kopnąć w kalendarz, ale w sumie śpiączka, a potem wózek lepiej brzmi dla ujca
Wyobraźcie sobie ile pasztetu by było jakby jechał np. skodą albo innym tworem samochopodobnym. Debil do utylizacji ale dalej twierdzę, że to wina debili a nie auta. No chyba, że miał autopilota z google a on spał bo w sumie pewnie dalej śpi
konto usunięte
2018-12-16, 12:25
Badzmy wdzieczni za ciezarowki na drogach usuwajace bezmozgie scierwo nie powodujac strat w bogu ducha winnym uzytkownikach ruchu
Filtr powietrza do wymiany w BMW. Teraz ma przynajmniej lepsze dojscie
Tu nie chodzi o marke samochodu, a o ludzi... Posiadam ta markę, a jeżdżę ostrożnie. Kiedyś nie spodobało się to kierowcy audi, który mnie wyprzedził i specjalnie zaczął hamować. Później go gonilem, ale stwierdziłem, że idiota jeszcze się zabije bo widziałem co robi żeby uciec i odpuściłem... Najzwyczajniej nie wiem czy wiek lub mentalność powinna być adekwatna do mocy. Gnojki powinny mieć 1,2 silniki i to samo pojeby. Tudzież testy lub blokadę prędkości
konto usunięte
2018-12-16, 13:30
bmw idealne na Ukraine - oni się lubują w takich egzemplarzach
Służby ratunkowe musiały popisać się nie małym skillem próbując odróżnić kierowcę bmw od obornika.
Marka DAF nie była przypadkowa
Kierowcy bmw życzę, żeby obudził się jak już autonomiczne samochody będą legalne i powszechnie dostępne
Dla ciekawskich ( Jestem z Buska ) Zbierana jest krew dla osoby z bmw. Stan niestety nie jest znany podawać danych osobowych tez nie bede, ale nie jest za ciekawie.
jakos dziwnie tym dafem zaparkowal.. troche chyba nieprzepisowo.