Wczoraj około 20.20 facet uciekał z miejsca zderzenia z taxi,miał w krwi ponad 1.5 promila alkoholu potem spowodował wypadek śmiertelny w którym zginęła 22 letnia matka a jej 5-letnia córka w stanie krytycznym został zawieziona do szpitala.Facet przeżył ale jak dla mnie niepowinnien.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-01-28, 23:11
Sorry mój błąd 32 lata miała
A ja dodam że takie małe gówna typu lupo arosa seiczento itp są niebezpieczne bo byle większy samochód i mamy miazgę.
konto usunięte
2013-01-28, 23:38
32-letnia a nie 22.
@up
jak skończą się roboty drogowe to ruch powinien się zmniejszyć, bo cały tranzyt z automatu znika z Wasilkowskiej.
konto usunięte
2013-01-29, 9:51
@kambodia66
Wydaje mi się że on będzie sądzony jak za umyślne zabójstwo. Nawet gdyby przeżyli byłby sądzony za próbe spowodowania zabójstwa.
konto usunięte
2013-01-29, 9:56
za głosno disco polo grało i nie słyszeli klaksonu
sprawca ma szczęście, że dziecko przeżyło. inaczej (oprzynajmniej ja bym tak zrobił jako normalny ojciec) umarłby w strasznych mękach.
konto usunięte
2013-01-29, 10:21
Silnik z lupo - tanio sprzedam.
konto usunięte
2013-01-29, 11:16
Taaaaa... klasyka - baba za kierownicą.
Nie wiedziałem, że VW lupo sprzedają w wersji cabrio.
konto usunięte
2013-01-29, 11:18
Cytat:
22 letnia matka a jej 5-letnia córka
Mnie to bardziej zaskoczyło niż cały wypadek.
VW lupo cabrio ?
RybsiK napisał/a:
Dla takiego typa kara śmierci poprzez crashtest auta przy prędkości 200km/h w betonowy mur .
Wizualizacja filmowa: