Wczoraj około 20.20 facet uciekał z miejsca zderzenia z taxi,miał w krwi ponad 1.5 promila alkoholu potem spowodował wypadek śmiertelny w którym zginęła 22 letnia matka a jej 5-letnia córka w stanie krytycznym został zawieziona do szpitala.Facet przeżył ale jak dla mnie niepowinnien.
Konto usunięte
2013-01-28, 23:11
Sorry mój błąd 32 lata miała
k🤬a już w białymstoku nawet takie rzeczy się dzieją ... świat schodzi na psy
A ja dodam że takie małe gówna typu lupo arosa seiczento itp są niebezpieczne bo byle większy samochód i mamy miazgę.
Konto usunięte
2013-01-28, 23:38
32-letnia a nie 22.
przynajmniej raz dziennie przejeżdżam tą ulicą, no i jestem w stanie powiedzieć, iż po godzinie 17-18, jest tam istna masakra, ponieważ Ci którzy jadą ulicą Wasilkowską (skrzyżowana z Traugutta) chcą się przebić na lewo bo zakaz skrętu już nie obowiązuje i zazwyczaj lewy pas po obu stronach jezdni jest zajęty co jeszcze zasłania tym, którzy jadą prawym pasem. Kwestia czasu kiedy będzie tam kolejny wypadek, jak skończą się roboty drogowe.
Co do tematu, na trzeźwo k🤬a na pewno by na to nie wpadł.
@up
jak skończą się roboty drogowe to ruch powinien się zmniejszyć, bo cały tranzyt z automatu znika z Wasilkowskiej.
Konto usunięte
2013-01-29, 9:51
@kambodia66
Wydaje mi się że on będzie sądzony jak za umyślne zabójstwo. Nawet gdyby przeżyli byłby sądzony za próbe spowodowania zabójstwa.
Konto usunięte
2013-01-29, 9:56
za głosno disco polo grało i nie słyszeli klaksonu
sprawca ma szczęście, że dziecko przeżyło. inaczej (oprzynajmniej ja bym tak zrobił jako normalny ojciec) umarłby w strasznych mękach.
Konto usunięte
2013-01-29, 10:21
A najśmieszniejsze jest to,że typ dostanie z 4-5 lat max, za ten czas wyjdzie i będzie miał wyj🤬e a laska zginęła,a młoda będzie się wychowywać c🤬j wie gdzie ( nie wiem czy ma ojca czy nie) w najgorszym wypadku trafi do bidula,będzie molestowana przez wychowawcę i kolegów zacznie ćpać i kraść będzie zadawać się z elementem społecznym i urodzi komuś patologiczne potomstwo wychowywane w podobny sposób
Tak właśnie powstała patologia k🤬a!
śmierć przez upojenie alkoholowe dla tego c🤬ja

niech cierpi
Silnik z lupo - tanio sprzedam.
Konto usunięte
2013-01-29, 11:16
Taaaaa... klasyka - baba za kierownicą.
Nie wiedziałem, że VW lupo sprzedają w wersji cabrio.
Konto usunięte
2013-01-29, 11:18
Cytat:
22 letnia matka a jej 5-letnia córka
Mnie to bardziej zaskoczyło niż cały wypadek.
VW lupo cabrio ?
podpis użytkownika
Wszyscy jesteśmy wariatami, tylko nie wszyscy jesteśmy zdiagnozowani
RybsiK napisał/a:
Dla takiego typa kara śmierci poprzez crashtest auta przy prędkości 200km/h w betonowy mur .
Wizualizacja filmowa: