Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Yolanda 2024-04-24, 20:25 2
durabo2 napisał/a:

JPRD, JAK SIĘ ZESRALI DO KAMERZYSTY.
A oglądać każdy chce.
Korek w takich wypadkach zawsze jest po obu stronach czy nagrywa czy nie nagrywa, każdy z was dzbany instynktownie zwolni co najwyżej będziecie siebie oszukiwać że was to nie interesuje

Bredzisz, jak ksiądz z ambony.
Zgłoś
KosmatyHui 2024-04-24, 20:29 2
durabo2 napisał/a:

A oglądać każdy chce.
Korek w takich wypadkach zawsze jest po obu stronach czy nagrywa czy nie nagrywa, każdy z was dzbany instynktownie zwolni co najwyżej będziecie siebie oszukiwać że was to nie interesuje

Tak.. i barany robia wypadek po drugiej stronie. Jak bede chcial sobie popatrzec to poszukam informacji w internecie. J🤬i kretyni.
Zgłoś
gucio_gu 2024-04-24, 20:31
Ten wypadek jest specyficzny,warto było nagrać,można wnioski wyciągnąć
Zgłoś
usni 2024-04-24, 20:43 3
Kiedyś latał taki filmik od GDDKIA w necie, jak idiota zatrzymał się na autostradzie, żeby nagrać sobie wypadek i wj🤬 się w niego tir - jak ktoś znajdzie, to podeślijcie autorowi, bo chyba k🤬a jeden raz go nie nauczył niczego.
Zgłoś
makaron011 2024-04-24, 20:59
dobrze, że nikt nie zginął
Zgłoś
poliqon 2024-04-24, 21:19 2
tirowce wszystkie do denazyfikacji, trzeba sie pozbyc tego gowna z drug , niech Liga Polskich Rodzin śmigłowcami wozi całe zaopatrzenie nam potrzebne
Zgłoś
lukaszjb 2024-04-24, 21:21 1
KosmatyHui napisał/a:

Bo k🤬a debil w ciezarowce w zestawie na ekspresowce trzyma Ci sie na zderzaku. Mialem wlasnie taka sytuacje wczoraj na s3 zwalniam juz za ciezarowka bo bedzoemy zjezdzac w zjazd, a cos sie przykorkowalo na serpentynie. A debil za nami podjezdza mi na 3 metry pod zderzak z tylu. K🤬a, kierowcy ciezarowek, zawodowi. Najwieksi debile.

Nigdy nie dopuszczam by jechać dłuższa chwile między zestawami... później się kończy jak na tym filmie.
Zgłoś
smc 2024-04-24, 21:25 1
Tiry na tory!
Zgłoś
warszawiak123 2024-04-24, 21:34 1
Jeszcze się połóż na tym lewym pasie,
Zgłoś
impressa88 2024-04-24, 22:29 3
wojtekpwse napisał/a:

A następny dzban to nagrywa tworząc korek zamiast jechać

Mnie się podoba materiał. Poświęcił się a dzbany to kierowcy samochodów ciężarowych co wyprzedają na autostradach dwupasmowych. C🤬j im w oko w plecy i w ucho.
Zgłoś
Shiru 2024-04-24, 23:08
Stara zasada wciąż aktualna!
Nigdy miedzy dwa większe
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-04-24, 23:54 2
wojtekpwse napisał/a:

O, właśnie. Jak mnie wk🤬iają takie buraki, co zwalniają żeby sobie k🤬a popatrzeć! Policja powinna bez litości j🤬 za to mandaty. W kostnicy niech się debil zatrudni to się napatrzy.

durabo2 napisał/a:

A oglądać każdy chce.

Nie, k🤬a. Nie chcę oglądać, tylko jechać! Nie zwolnię ani instynktownie, ani celowo, bo c🤬j mnie to obchodzi.
Korek jest po drugiej stronie właśnie dlatego, że jakieś barany chcą sobie popatrzeć. Wystarczy jeden taki debil na dziesięciu i cierpią wszyscy.

impressa88 napisał/a:

Mnie się podoba materiał.

Widocznie mało jeździsz.
Zgłoś
Otu 2024-04-25, 0:36
wojtekpwse napisał/a:

i bardzo k🤬a dobrze
Zgłoś
MafiCk 2024-04-25, 0:45
No chu.. wydarzyło się pytanie po ki ch.. drabina tam ? Na chyba ze OSP godziny nabijało to jest do zrozumienia
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-04-25, 1:52
kampton napisał/a:

I przez takich k🤬a żądnych sensacji j🤬ych gapiów, później korek na przeciwległym pasie na godzinę stania.

Nie pochwalam zachowania, ale gdy wypadek warty uwiecznienia to można dać dyspensę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie