ładne grzmotnięcie
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
myślę, że w kraju gdzie kierowcy dopuszczają się wyprzedzania z prawej strony, takie kwiatki to codzienność
@ Co_Ja_Pacze?
Częsty widok również na polskich drogach.Mi się zdarzyło czasem tak wyprzedzić, ale jaki inny sposób na dwóch pajaców w ciężarówkach jeden od drugiego jedzie 2km/h szybciej, a wyprzedzać się muszą niekiedy nawet pajace specjalnie blokują.
Jakbym zobaczył że jest pijany to bym mu jebnął... a serio to pewnie bym nic nie zrobił
Częsty widok również na polskich drogach.Mi się zdarzyło czasem tak wyprzedzić, ale jaki inny sposób na dwóch pajaców w ciężarówkach jeden od drugiego jedzie 2km/h szybciej, a wyprzedzać się muszą niekiedy nawet pajace specjalnie blokują.
Jakbym zobaczył że jest pijany to bym mu jebnął... a serio to pewnie bym nic nie zrobił
Coś nudno na tej drodze, na poboczu też nudno... hm nie lubię czerwonego, jebnę w pedała.
o tak to właśnie jest jak ktoś nagrywa jazdę samochodem to zawsze jakiś wypadek!!
0:26
Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai, se eu te pego,
ai ai, se eu te pego
Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai, se eu te pego,
ai ai, se eu te pego
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie