Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
genghiskhan 2012-10-20, 8:31
czyli rozumiem, że jak tylko kupie sobie dasz-kama i zacznę nagrywać to tak jak w tym przypadku i u ruskich będą mi się trafiać ciekawe sytuacje na drodze?
Zgłoś
bambaleon 2012-10-20, 8:38 3
Jak miło zobaczyć materiał ze swojej okolicy

W wypadku zginela jedna osoba:
Cytat:

Dziś po godzinie 6.30 w miejscowości Korytnica doszło do tragicznego wypadku. W wyniku zdarzenia śmierć ma miejscu poniósł kierowca samochodu osobowego, kierowcy doszczętnie spalonej ciężarówki nic się nie stało.

- Dziś o godzinie 6.40 KPP Garwolin otrzymało zgłoszenie o wypadku na drodze krajowej nr 17 w miejscowości Korytnica w gminie Trojanów. W zdarzeniu uczestniczył samochód osobowy i tir przewożący materiały – informuje aspirant sztabowy Leszek Wielgosz: – Na miejscu zginął kierowca samochodu osobowego.

Jak informuje nas świadek, zdarzenia 21-letni kierowca z Chełmna podróżujący samochodem terenowym w stronę Warszawy wpadł na wysepkę dzielącą pasy ruchu. W wyniku uderzenia zmienił pas i wpadł pod nadjeżdżający z przeciwka tir, który przewoził makulaturę.

Kierowca tira, próbując uniknąć kolizji, wjechał na przystanek stojący przy drodze. Jak relacjonuje świadek wydarzenia, obecnie prowadzone są ustalenia służb mundurowych mające stwierdzić czy na przystanku nie znajdowali się ludzie. Tir doszczętnie spłonął.
.

Zgłoś
iPoCoTaRejestracja 2012-10-20, 9:20 15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pudeleQ 2012-10-20, 9:48
To raczej Meganka
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-20, 9:52
@upup
Renault Megane I Coupe
do autora
Jak zawróciłeś tylko po to by sfilmować, to żal mi ciebie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-20, 9:59 1
Ja Jebie takie drzewo się spaliło... szkoda.
Zgłoś
artiee 2012-10-20, 10:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
KaL 2012-10-20, 11:10
Uwaga odpowiadam na pytania.
Jechałem w kierunku Warszawy w celu wymiany szyby( jedynie w warszawie mieli tego typu szybę.)
Nie zawracałem żeby nagrywać, poprostu widziałem z daleka ogromne kłęby dymu ( były widoczne z kilku kilometrow.
Nagrywane: samsung galaxy ace.
Zgłoś
daviden 2012-10-20, 12:59
Zgłoś
amcio 2012-10-20, 13:43
@daviden
no i bardzo dobrze, dość już mam idiotów na polskich drogach
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-20, 16:00
Zgłoś
terefereqwerty 2012-10-20, 17:29
Zgłoś
delsol 2012-10-20, 17:30
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-20, 17:54
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-20, 18:41
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem