Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Niby u nas też wcale nie jest dobrze. 6000 zł na rękę dla wielu jest nieosiągalną kwotą. Pewnie sporo z tych fur, co jeżdżą po Warszawoe. jest na kredyt. Ewentualnie nie ma takiej biedy jak się mówi.
90% nowych, tych droższych samochodów jest przede wszystkim w leasingu.
Z tymi samochodami w Polsce też się troszeczkę zmieniła prawda objawiona. Owszem, były kradzione, ale za przyzwoleniem niemieckiego właściciela, który kradzież zgłaszał dopiero jak autko już było za granicą. Oczywiście Niemiec nie robił tego charytatywnie.
@up Jest też inne porzekadło, "Jedź do Niemiec, obrazy, srebra i porcelana twoich dziadków już tam są"
Z tymi samochodami w Polsce też się troszeczkę zmieniła prawda objawiona. Owszem, były kradzione, ale za przyzwoleniem niemieckiego właściciela, który kradzież zgłaszał dopiero jak autko już było za granicą. Oczywiście Niemiec nie robił tego charytatywnie.
Baje opowiadasz, Niemcy nawet na licznikach nie kombinują, a co dopiero na pozorowanych kradzieżach.
Pewnie brak OC skoro ukr !! Wypłaci fundusz gwarancyjny a że pan nie wypłacalny to zrzucimy się wszyscy i taka koło sie zamyka. Bo oni nie muszą mieć OC.
Bycie za granica nie zwalnia z posiadania oc… a fundusz gwarancyjny może występować z tak zwanym regresem (czyli ściągnąć koszty wynikające z likwidacji szkody od sprawcy).

Nie wiem czy ogólnie zauważyliście jak dużo nowszych samochodów się pojawiło na ukraińskich blachach ostatnio u nas?
Nie te 20-30 letnie trupy ale już takie kilku letnie autka w lepszym wyposażeniu.
To tak poza tematem.
A kto ucieka z terenu zagrożonego? Dziadek furmanka, seba łada czy biznesmen Q7? Kogo stać aby w obcym droższym kraju zamieszkać przeczekać kilka miesięcy konflikt? Tak samo te obrazy kotów za 3tys na granicy z Białorusią. Kto miał kasę aby go przeszmuglowac z bliskiego Wschodu miejscowy frajer czy najbogatszy?
Niby u nas też wcale nie jest dobrze. 6000 zł na rękę dla wielu jest nieosiągalną kwotą. Pewnie sporo z tych fur, co jeżdżą po Warszawoe. jest na kredyt. Ewentualnie nie ma takiej biedy jak się mówi.
Leasing synku, leasing. Znasz takie pojęcie? Załóż firmę a jak ci zacznie hulać to też taki sobie weźmiesz i wyrzucisz w koszty. To taki,, kredyt,, coś jak twój smartfon na 60 rat.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie