👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zasada ograniczonego zaufania baba widzac ze bialy samochod skreca powinna leciutko zmniejszyc predkosc. Brak wyobrazni ze niestety pojebow niebrakuje konczy sie tym ze ludzie gina jadac jak najbardziej prawidlowo. Do tych co juz czuja bol dupy nie uwazam ze to baby winna ale niezapinajac dziecka plus, bezgraniczne zaufanie innym uzytkownikom drogi konczy sie wlasnie kraksa. A lepiej ustapic zwolnic i przynajmniej nie uniesc uszczerbku na zdrowiu takie moje zdanie.

O i nawet burżuje mają kierownice z prawej strony
pomijając niezapięcie pasów + dziecko na rękach, ciekawi mnie dla czego nie zwolniła widząc że ktoś przed nią skręca w lewo... (mam na myśli biały pojazd) no i oczywiście prędkość, 50km/h to ona nie jechała...

Zero reakcji idę taranem i chooj.
cxvmxfg,,f,fc,f,f,f,v
Nie działa
cxvmxfg,,f,fc,f,f,f,v
Nie działa

W Rosji nie ma obowiązku zapinania pasów bezpieczeństwa w terenie zabudowanym. A kierownica z prawej strony jest dozwolona w województwach które się znajdują niedaleko Japonii. Bez problemu takie auto zarejestrujesz. A kupe osób ma w dupie rejestrację pojazdu i jeździ takimi autami bliżej zachodu.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie